Beköszöntő

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Egyetem Bőrgyógyászati Allergológiai Tanszék, a Debreceni Akadémiai Bizottság Immunológiai Munkabizottsága és a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság (MAKIT) Allergológiai Ülése, ezúttal webináriumi formában. Az online forma adta lehetőségekkel élve 2021-ben 4 neves hazai előadó tart referátumot, hogy bemutassák az atópiás betegségek megismerése során feltárt legújabb ismereteket. Szervezetünket a külvilág felé lezáró úgynevezett „barrier” szervek, a felső és alsó légutak, a béltraktus és a bőr 2-es típusú gyulladásos betegségeinek patomechanizmusát és új terápiás lehetőségeit dr. Bata Zsuzsanna, dr. Hirschberg Andor, dr. Nemes Éva és dr. Tamási Lilla ismerteti dr. Szegedi Andrea moderálása mellett.

Várunk minden kedves immunológus, allergológus, bőrgyógyász, gyermekgyógyász, fül-orr-gégész, pulmonológus, gasztroenterológus és háziorvos kollégát, valamint a téma iránt érdeklődőket.

A rendezvény szervezői


Regisztráció

Az online konferencia ingyenes, de online regisztrációhoz kötött!
Kreditpontot csak abban az esetben tudunk jóváírni, ha “Esemény regisztráció” gombra kattintva kitölti adatait és beküldi részünkre online jelentkezését.

Ha ezt megtette, 2021.02.19-án a rendezvény oldalán, a bal oldalon található video szekcióban tekintheti meg a közvetítést!


A rendezvény támogatója