Befizetés, lemondás, visszafizetés

Befizetés

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), vagy a honlapról letöltött regisztrációs lap kitöltését követő visszaküldésével. A rendezvény végleges programját 2019. november 15-ig küldjük elektronikus levélben. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.

Előzetesen számlát - céges támogatás esetén - annak a cégnek küldünk, amely faxon vagy levélben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről. Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díja bankszámlánkra beérkezik.

Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, vagy módosítani nem áll módunkban. Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki.

Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy amennyiben regisztrációs díja bankszámlánkra 10 nappal a rendezvény előtt nem érkezik meg, úgy regisztrációját töröljük nyilvántartásunkból.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldését követően - 2019. október 15-ig 30%-os kötbér megfizetésével lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Köszönjük megértését!