Köszöntő

Tisztelt Kollégák, Pártoló Tagok, Barátok!

Az MKT Aritmia és Pacemaker Munkacsoport évente rendez önálló konferenciát, a hagyományokhoz hűen váltakozva Kongresszus vagy Napok formában. 

A SARS-COV2 járványügyi helyzetre való tekintettel, a hatályos jogszabályok értelmében a 2020-as kongresszus online formában volt rendezhető. A 2020-ban soron következő Aritmia Napok időpontja egybeesett a Magyar Kardiológus Társaság éves Kongresszusának halasztott időpontjával, ahol Munkacsoportunk a tudományos program szerves részeként több szimpóziumot szervezett. 

Az Aritmia és Pacemaker Munkacsoport szakmai és tudományos tevékenysége a járványügyi korlátozások és a COVID-ellátás miatt megnövekedett egészségügyi ellátási teher ellenére is töretlen. 

Az előző év őszéről 2021.04.30.-05.01.-i időszakra tettük át a Munkacsoport online megjelenését. Célunk a legfrissebb szakmai tartalmat eljuttatni a Hallgatósághoz. A jelenlegi rendezvény számos, innovatív eljárást bemutató előadást tartalmaz, mely meghatározója lehet az elkövetkező 3-5 év kuratív, elsősorban eszközös aritmológiai eszközös terápiás lehetőségeinknek. 

A szakmai program a regisztráló Hallgatóságnak 30 napon keresztül ingyenesen elérhető. 


Kollegiális üdvözlettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését!

Prof. Dr. Zima Endre
MKT APMCs elnök
Dr. habil. Duray Gábor PhD, MSC
MKT APMCs budapesti alelnök
Dr Clemens Marcell PhD
MKT APMCs vidéki alelnök 


Dr. Földesi Csaba
MKT APMCs budapesti titkár
Dr. Vámos Máté PhD, med. habil.
MKT APMCs vidéki titkár