Általános Információk

Akkreditáció

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-TK/2021.I./00277 kódszámon – tesztvizsga esetén várhatóan 50 pontra - orvosok részére akkreditált. Az alábbi szakképesítés(ek) birtokában a megszerzett pontszám „SZAKMA SZERINTI” tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait. 
Szakképesítések: 1. csecsemő és gyermekgyógyászati intenzív terápia; 2. csecsemő-gyermekgyógyászat; 3. gyermek gasztroenterológia; 4. gyermek hemato-onkológia; 5. háziorvostan; 6. iskolaegészségt., ifjúságvéd.; 7. orvosi rehabilitáció (csecsemő és gyermekgyógyászat).

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-GYTK/2021.I./00007 kódszámon – tesztvizsga esetén várhatóan 32 pontra - gyógyszerészek részére akkreditált. 
Szakképesítések: 1. farmakológia, farmakoterápia; 2. fitoterápia; 3. gyógyszerész (szakirányú szakképesítés nélkül); 4. gyógyszerészi gondozás; 5. gyógyszerkészítés; 6. gyógyszertár üzemeltetés, vezetés; 7. klinikai laboratóriumi gyógyszerészet; 8. kórházi-klinikai szakgyógyszerészet; 9. parenterális gyógyszerelés; 10. pediátriai gyógyszerészet.


A tanfolyam társelnökei

Prof. Dr. Szabó Attila
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem
ÁOK I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika

Prof. Dr. Kovács Gábor  
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem
ÁOK II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika


Tudományos információ

Prof. Dr. Kovács Gábor
egyetemi tanár, igazgató
Telefon: (+36 1) 215 1380 m: 52800, 52870
E-mail: kovacs.gabor1@med.semmelweis-univ.hu

Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika
H-1094  Budapest Tűzoltó u. 5-7.

Szervezési információ

Szervezési, szponzorációs kérdésekben
Vámos Katalin

projekt menedzser
Tel.: (+36 30) 576 6031
E-mail: kvamos@convention.hu

Regisztrációs kérdésekben
Lesti Bendegúz

regisztrációs menedzser
Tel.: (+36 30) 182 4939
E-mail: blesti@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13. 1. em.
Fax: (+36 1) 299 0187,
www.convention.huSegítség az Onlive/Online tanfolyamhoz

Élő tanfolyam megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a https://www.convention.hu weboldalon felhasználónevével és jelszavával, majd jelentkezzen a online rendezvényre. Sikeres regisztrációt követően az élő közvetítést, a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videó szekciók” csoportban érheti el, napi bontásban 2021. március 4-6. között. Az előadásokhoz a videó ablak alatt a „Kérdések és válaszok” menüpontnál kérdéseket lehet intézni melyeket az élő diszkusszió alatt az előadók megválaszolnak.
Az élő rendezvény után az előadások és a diszkussziók felvételeit közzétesszük 2021. június 30-ig, amelyhez csak azok a felhasználók férnek hozzá akik a rendezvényre a „Részvételi díj az „élő” onlive tanfolyam, valamint utólagos hozzáférés a tanfolyam anyagaihoz” díjkategóriával regisztráltak.

Tesztírás

Tesztírásra 2021. március 6-tól 2021. június 30. 23:59-ig van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat. A tesztvizsgát követően 15 napon belül feltöltjük a kreditpontokat, amelyek az egyetemi jóváhagyást követően az OFTEX portálon elérhetővé válnak.

Felhasználói visszajelzés

Különösen fontos számunkra, hogy megtudjuk, Ön mennyire volt megelégedve a tanfolyammal, mi az, amivel elképzelése szerint jobbá tehetjük. Kérjük a szíves segítségét a kérdőív kitöltésben, amely nem vesz igénybe több időt, mint 10 perc. Az Ön véleménye segítene bennünket abban, hogy tanfolyamainkat még inkább az Önök tetszése szerint alakítsuk a jövőben, illetve, hogy online tanfolyamainkat is tökéletesítsük. A kérdőív anonim, elérhető a rendezvény aloldalán a tartalomjegyzékben a „felhasználó visszajelzés” menüpont alatt.