Befizetés, lemondás, visszafizetés

BEFIZETÉS

A, Banki átutalással (egyéni vállalkozás /saját cég): a visszaigazolásban kapott bankszámlaszámra. A közleményben kérjük a rendezvény és a résztvevő nevét feltüntetni a következőképp: rendezvény neve/résztvevő neve. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

C, Bankkártyával (csak az online jelentkezés során használható). Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. A lekötött, de határidőre ki nem fizetett szálláshelyeket töröljük a kötbéres szerződések miatt.


LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése - annak elküldése után - 2019. október 15-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Szálláslemondást október 15-a után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt.

Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát. Köszönjük!