Regisztráció

Regisztrációs díjak

Egyéni jelentkezés – a rendszer automatizálása miatt - bankkártyás fizetés ellenében lehetséges, ahol a számlacímet egyszer tudják megadni, annak módosítására utólagosan sajnos nincs lehetőség.

Azon kedves Partnereink, akik szponzor cégek támogatásával vesznek részt a tanfolyamon, kérem, hogy várják meg a kapcsolattartójuk által átküldésre kerülő, egyedi érvényesítő kódokat tartalmazó vouchereket, és annak birtokában regisztráljanak a rendezvényre. Ebben az esetben az egyedi Voucher kód által kerül kiegyenlítésre a tanfolyam.


A jelentkezési díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2020. október 1. előtti jelentkezéssel és fizetéssel2020. október 1. és utáni jelentkezéssel valamint fizetéssel
Részvételi díj a BKN Online tanfolyamra25.000 Ft /fő30.000 Ft /fő
Kedvezményes részvételi díj a BKN Online tanfolyamra*
*szakdolgozók, egyetemi hallgatók, rezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok részvételi díja
10.000 Ft /fő15.000 Ft /fő

A „Részvétel a továbbképző tanfolyamon” díj befizetése az alábbiakra jogosít:

 • szakmai programok megtekintése,
 • akkreditáció díja (az egyetemi hallgatók, rezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok részvételi díja akkreditációra és pontjóváírásra nem jogosít)
 • valamint az ÁFA-t.

  Jelentkezési feltételek

  FIZETÉSI MÓDOK

  A, Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül.
  Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja a újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül. Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés letárolásra kerül, de keresse munkatársainkat és megküldik az Ön részére a fizetés megismétléshez szükséges linket.

  Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

  B, Szponzori átvállalás VOUCHER kóddal.  A Convention Budapest Kft. által szervezett hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor rendelkeznie kell a résztvevőnek, mert a tanfolyam ellenértéke ennek kódnak az aktiválásával kerül kiegyenlítésre.
  Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolat szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.

  A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony


  LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

  Regisztrációs díjának visszafizetése (annak elküldése után) 2020. augusztus 30-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.

  Az online tanfolyam – annak megnyitását követően – kizárólag kiegyenlített regisztrációs díj (bankkártyás fizetés, vagy szponzor által biztosított belépési „Voucher kód”) mellett tekinthető meg. Köszönjük megértését.