Általános Információk

Akkreditáció

A továbbképzést a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Központ akkreditálta a  SE-TK/2021.II/00244 kódszámon. A tanfolyam kreditpont értéke orvosok részére 32 pont.
Szakterületek melyekhez szakma szerint elszámolható: 1. belgyógyászat | 2. csecsemő-gyermekgyógyászat | 3. diabetológus | 4. dietetika | 5. endokrinológia és anyagcsere-betegségek | 6. foglalkozás-orvostan | 7. foglalkozásegészségügy | 8. háziorvostan | 9. iskolaegészségt., ifjúságvéd.

A tudományos ülés akkreditált, pontszerző továbbképző tanfolyam belgyógyász, endokrinológus orvosoknak, diabetológus-képesítéshez, háziorvosoknak, szakdolgozóknak, valamint Ph.D hallgatók számára.


A tanfolyam helyszíne

RADISSON Blu Béke
a rendezvény helyszíne (H-1067 Budapest, Teréz krt. 43.)

www.radissonblu.com/hu/hotel-budapest

IFrame


Tudományos információ

Prof. Dr. Somogyi Anikó
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem
Általános Orvostudományi Kar
Belgyógyászati és Hematológiai Klinika
H-1088 Budapest, Szentkirályi u. 46
Telefon: +36 1 266 0120, Fax: +36 1 266 0816
E-mail: somogyi.aniko@med.semmelweis-univ.hu

Technikai információ

Vámos Katalin projekt menedzser
Telefon: +36 30 576 6031
E-mail: kvamos@convention.hu


Regisztrációval kapcsolatban

Martikán Ildikó
Telefon: +36 30 639 3705
E-mail: imartikan@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em.
www.convention.hu


Számlázás, befizetés

A regisztráció on-line történik a www.convention.hu oldalon. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás/saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a a weboldalon található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. szeptember 10-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.