Általános Információk

Szervezők

Tudományos információ

Prof. Dr. Somogyi Anikó
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem
Általános Orvostudományi Kar
Belgyógyászati és Hematológiai Klinika
H-1088 Budapest, Szentkirályi u. 46
Telefon: +36 1 266 0120, Fax: +36 1 266 0816
E-mail: somogyi.aniko@med.semmelweis-univ.hu

Technikai információ

Vámos Katalin projekt menedzser
Telefon: +36 30 576 6031
E-mail: kvamos@convention.hu


Regisztrációval kapcsolatban

Martikán Ildikó
Telefon: + 36 30 639 37 05
E-mail: imartikan@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em.
Fax: +36 1 299 0187

Akkreditáció orvosok részére

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-TK/2021.I./00263 kódszámon – tesztvizsga esetén - 20 (távoktatási) kreditpontra akkreditált. Az alábbi szakképesítés(ek) birtokában a megszerzett pontszám „SZAKMA SZERINTI” tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait. (A távoktatási pontokból évente legfeljebb 20 pont számítható be.)

Szakképesítések: 1. belgyógyászat; 2. csecsemő-gyermekgyógyászat; 3. diabetológus; 4. dietetika; 5. endokrinológia és anyagcsere-betegségek; 6. háziorvostan.


Akkreditáció gyógyszerészek részére

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-GYTK/2021.I./00003 kódszámon – tesztvizsga esetén - 20 (távoktatási) kreditpontra akkreditált. Az alábbi szakképesítés(ek) birtokában a megszerzett pontszám „SZAKMA SZERINTI” tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait. (A távoktatási pontokból évente legfeljebb 20 pont számítható be.)

Szakképesítések: 1. farmakológia, farmakoterápia; 2. gyógyszerész (szakirányú szakképesítés nélkül); 3. gyógyszerészi gondozás; 4. gyógyszertár üzemeltetés, vezetés; 5. gyógyszerügyi szakigazgatás; 6. klinikai laboratóriumi gyógyszerészet; 7. kórházi-klinikai szakgyógyszerészet; 8. pediátriai gyógyszerészet.


Akkreditáció szakdolgozók részére

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) „SZABADON VÁLASZTHATÓ” elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető pontértékek: 11-20 pontig minősített továbbképzés esetén: 8 pont.


Segítség az online rendezvény használatához


1. Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges. A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.

2. Videók megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a convention.hu weboldalon felhasználói nevével és jelszavával! A rendezvényre az online jelentkezési felület  segítségével előzetesen regisztrálni kell. Sikeres regisztrációt követően a rendezvény közvetítése a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videószekciók” csoportban érhető el 2021. június 30.ig.

3. Tesztírás

Tesztírásraa tanfolyam megnyitásától 2021. június 30. 23.59-ig van lehetőség.
Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Videószekciók” alatt fogja megtalálni. Minden tesztkérésre csak egy válasz jelölhető meg. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat.