Köszöntő

Kedves Érdeklődő,

A 2020. második felében megrendezett Diabetológiai Továbbképző Tanfolyam előadásaiból válogattunk és a nagy sikerre való tekintettel ismét elérhetővé tesszük az Önök részére, távoktatás formájában. A tanfolyam tesztvizsgája június 30-ig végezhető el, 20 kreditpont reményében. (A távoktatási pontokból évente legfeljebb 20 pont számítható be.)

Bízunk abban, hogy azon kedves Partnereink, akik tavaly lemaradtak erről a tanfolyamról, örömmel veszik ezt az új lehetőséget!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az idei év online tanfolyamainak előkészületei is elkezdődtek, ahová szintén szeretettel várjuk Önöket! (A 2021-es új tanfolyamok nem a távoktatási kategóriába tartozó tanfolyamok, így azok elvégzésére nem vonatkozik a fenti 20 pont / év korlát.) Ezekről honlapunkon kaphatnánk tájékoztatást, ahová időről-időre érdemes visszatérni, a lista folyamatosan bővül: www.convention.hu

 Sikeres részvételt kívánva, üdvözlettel,
Convention Budapest Kft.


Kedves Kollégák!

Október elejére tervezzük a következő diabetológiai tanfolyamunkat és most már tudjuk, hogy milyen formában lehet megtartani a jelenlegi Covid járványügyi helyzetet figyelembe véve.

A lehetőségünk:

  • A helyszínen nincs hallgatóság, de az eredeti időpontban és helyszínen vesszük fel és továbbítjuk az eladásokat online a kollégáknak. Az előadások kicsit rövidebbek és online kérdezünk.
  • Az anyagot egy hónapig a résztvevők megnézhetik, és amelyik előadó megengedi, annak a diáit is megnézheti a hallgatóság később is.
  • Vizsga a 2. nap végén – on line.

Mit tudunk tenni?

Csökkentjük a tanfolyam árát, amivel persze a személyes találkozás bája nem kompenzálódik, de tán többen tudnak a továbbképzésen rajta részt venni, olyan távoli helyekről is, ahonnan nem érdemes – lehetséges felutazni egy tanfolyamért.

Tessék megnézni a programot!

Minden nehézséggel együtt remélem, hogy jó rendezvényt tudunk tartani, sokat tanulhatunk és ígérem, hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy mindenki jól érezze magát – bárhol-bárhogy is vesz részt rajta.

Barátsággal,Dr. Somogyi Anikó
egyetemi tanár