Regisztráció

A tanfolyam helyszínén, 2022. június 17-én, pénteken 07.30-15.00 között lehetséges.

Regisztrációs díjak

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (Kérjük a fenti rendelkezést a *- gal jelölt szolgáltatások támogatásánál, figyelembe venni szíveskedjenek.)


2022.05.15-ig
történő fizetéssel
2022.05.15.
utáni fizetéssel
Jelentkezési díj a rendezvényre30.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
A „Jelentkezési díj” tartalmazza: az előadásokon való részvételt, kiállítók megtekintését, programfüzetet, tanfolyam ideje alatt 2 alkalommal kávészüneti ellátást és szendvicsebédet (a kávészüneti ellátás és a szendvicsebéd külön sorban, ellátásként jelenik meg a számlán bruttó 8.000 Ft értékben).
A tanfolyamra kizárólag ONLINE lehet jelentkezni

A tudományos program négy teremben zajlik párhuzamosan. Kérjük tekintse át a tudományos programot és online jelentkezésekor válassza ki, hogy melyik teremekben, melyik időpontokban szeretne részt venni. Amennyiben nem választ teremidőpontokat, cégünk munkatársa fogja beosztani. Egy résztvevő csak egy teremre jelentkezhet a párhuzamos időpontokban. Egy terembe, egy adott időpontra maximum 20 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. Minden előadás kezdési időpontja: 09:00, 11:00,13:30, 15:30. Minden előadás 30 perc prezentáció, amelyet 60 perc interaktív esetbemutató követ.

Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu) a felhasználói profil segítségével. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak az emelt összegű helyszíni regisztrációra van lehetőség.
Az online jelentkezést követően kiküldjük a díjbekérőt, amely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.

Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. 


Fizetési módok

Bankkártyás fizetés kizárólag az online regisztrációs során vagy a helyszínen lehetséges.  A számlát a regisztráció folyamán megadott címre állítjuk ki és a megadott e-mail címre küldjük ki.

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni – számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy weboldalon található költségvállaló nyilatkozatot kérjük, cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt, illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2022. május 17-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetésével lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.