Általános Információk

Tisztelt Partnerünk!

A 2020-as esztendő alapvetően megváltoztatta a továbbképző tanfolyamok megrendezési lehetőségeit, de ennek ellenére több, mint 350 fő számára tudtunk könnyen hozzáférhető tudást közvetíteni a 11. Egri Kardiológiai Napok Továbbképző Tanfolyam ONLINE kiadásával. Ezúton is köszönjük a nagyszámú részvételt és az érdeklődést!

Az előttünk álló tavaszi időszak nagy valószínűséggel még az ONLINE oktatásról szól, így 2021-ben ismét az online térben rendezzük meg a soron következő, 12. Egri Kardiológiai Napok Továbbképző Tanfolyamunkat.
Az előzetesen rögzített előadásokat április 16-án és 17-én közvetítjük a ConventiOnline platformunkon úgy, hogy az egyes szekciókat követően kellő hosszúságú idősávban biztosítunk lehetőséget a diszkusszióra és a hallgatóság írásban beérkezett kérdéseinek megválaszolására. 

A teljes továbbképző program (tehát az előadások és a diszkussziók is) rögzített formában április 18-tól június 30-ig szintén megtekinthető lesz, kiegészítve azon előadások nem másolható pdf diáival is, melyeknek közzétételét a szerzőik engedélyeztek. Online tesztvizsgára szintén június 30-ig biztosítunk lehetőséget.
Nagyon remélem, hogy 2021-ben ismét velünk tartanak ezen az online továbbképzésen, ahol az „élő interakció” részben felidézi majd a megszokott konferenciák hangulatát, amit már mindannyian nagyon várunk!

Üdvözlettel,
Miklósi Ferenc
ügyvezető igazgató


Akkreditáció orvosok részére

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-TK/2021.I./00201 kódszámon – tesztvizsga esetén - 32 kreditpontra akkreditált. Az alábbi szakképesítés(ek) birtokában a megszerzett pontszám „SZAKMA SZERINTI” tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait.
Szakképesítések: 1. belgyógyászat; 2. belgyógyászati angiológia; 3. háziorvostan; 4. kardiológia; 5. rehabilitációs medicina; 6. sportorvostan.

Akkreditáció gyógyszerészek részére

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-GYTK/2021.I./00016 kódszámon – tesztvizsga esetén - 32 kreditpontra akkreditált. Az alábbi szakképesítés(ek) birtokában a megszerzett pontszám Szakma szerinti tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait.
Szakképesítés: 1. farmakológia, farmakoterápia; 2. gyógyszerész (szakirányú
szakképesítés nélkül); 3. gyógyszerészi gondozás; 4. gyógyszertár üzemeltetés,
vezetés; 5. gyógyszerügyi szakigazgatás.

Akkreditáció szakdolgozók részére

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) „SZABADON VÁLASZTHATÓ” elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti
továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető pontértékek: 31-40 pontig minősített továbbképzés esetén: 16 pont.


Tudományos információ

Dr. Müller Gábor
Kardiológiai részlegvezető főorvos

Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika
1088 Budapest, Szentkirályi u. 46.


Technikai információ

SZPONZORÁCIÓ
Miklósi Ferenc
Mobil:
+36 30 922 2569
E-mail: fmiklosi@convention.hu

REGISZTRÁCIÓ
Martikán Ildikó
Mobil:
+36 30 639 3705
E-mail: imartikan@convention.hu

H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em.
Fax: +36 1 299 0187
Honlap: www.convention.hu


A tanfolyam helyszíne

2021. április 16-án és 17-én ONLIVE, 2021. április 20. és június 30. között ONLINE lehet megtekinteni az előadásokat és június 30-ig lehet tesztvizsgát tenni.