Általános Információk

Kedves Doktornő, Doktor Úr!

Korábbi levelünkben arról tájékoztattuk, hogy az április elejére tervezett Egri Kardiológiai Napok Továbbképző Tanfolyamot július elején rendezzük meg.

A járvánnyal kapcsolatos események alakulása alapján azonban nyilvánvalóvá vált, hogy ez az időpont túl korai, ugyanakkor szeretnénk mielőbb lehetőséget biztosítani Önöknek az előadások megtekintésére. Egy esetleges későbbi időpontra való áthelyezés túlzottan megterhelné az őszi, remélhetőleg már normál üzemmódban működő konferenciaszezont, így az online megvalósítás mellett döntöttünk. Az előadásokat május és június hónapban rögzítjük, melyeket július elejétől tudnak megtekinteni a rendezvényre regisztrált érdeklődők. Ez a megvalósítás lehetővé teszi, az Önöknek legmegfelelőbb időpontban történő továbbképzést és a tesztvizsga elvégzését is!

Az előadások mellett készülünk élő kerekasztal megbeszélésekkel is, melyeknek pontos időpontjáról a weboldalunkon, a hamarosan induló ConventiOnline aloldalon, azon belül is az EKN ONLINE tanfolyamnál találnak majd információt.

Azon kedves résztvevőink, akik előzetesen regisztráltak és befizettek az Egri Kardiológiai Napok című rendezvényre, eldönthetik, hogy élnek-e az online tanfolyam előnyeivel. Amennyiben igen, úgy a regisztrációs díj különbözetet (az új, online regisztrációs díj 20.000 Ft / fő), illetve az esetleges étkezési és szállásköltséget visszatérítjük. Természetesen, ha ez a megoldás nem elfogadható az Önök számára, úgy a teljes befizetést visszatérítjük. Tisztelettel kérem, hogy döntésükről 2020. május 30-ig szíveskedjenek tájékoztatni bennünket a kszaniszlo@convention.hu e-mail címen.

Azon kedves vendégeink, akik valamelyik cég támogatásával vettek volna részt a rendezvényen, kérjük, hogy egyeztessenek a szponzor cég munkatársaival az online tanfolyamon való részvétel további lehetőségéről!

Nagy örömmel invitáljuk azon érdeklődőket is, akik korábban nem regisztráltak a rendezvényre, de ezt a kényelmes megoldást választva szívesen részt vennének az idén, rendhagyóan online térben megvalósuló tanfolyamunkon!

Köszönjük a megértését!


Üdvözlettel,

Miklósi Ferenc
ügyvezető igazgató
Convention Budapest Kft.


TUDOMÁNYOS INFORMÁCIÓ

Dr. Müller Gábor
Kardiológiai részlegvezető főorvos,

Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika
1088 Budapest, Szentkirályi u. 46.


AKKREDITÁCIÓ

A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére SE-TK/2020.II./00330-as kódszámon, gyógyszerészek részére SE-GYTK/2020.II./00019-es kódszámon akkreditált. Sikeres tesztírás esetén az orvosok és gyógyszerész résztvevők 32  kreditpontot szerezhetnek.
A kreditpontok - az OFTEX és GYOFTEX portálokon - a tanfolyam adatlapján feltüntetett szakképesítésekhez szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel.
Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető pontértéke: 31-40 pontig minősített továbbképzés esetén: 16 pont.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

SZPONZORÁCIÓ
Miklósi Ferenc
Mobil:
+36 30 922 2569
E-mail: fmiklosi@convention.hu

REGISZTRÁCIÓ
Szaniszló Kata
Mobil:
+36 30 488 4663
E-mail: kszaniszlo@convention.hu

H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em.
Fax: +36 1 299 0187
Honlap: www.convention.hu