Regisztráció

Regisztrációs díjak

Egyéni jelentkezés – a rendszer automatizálása miatt - bankkártyás fizetés ellenében lehetséges, ahol a számlacímet egyszer tudják megadni, annak módosítására utólagosan sajnos nincs lehetőség.

Azon kedves Partnereink, akik korábban pályáztak vagy kiállító cégek támogatásával vesznek részt a tanfolyamon, kérem, hogy várják meg a kapcsolattartójuk által átküldésre kerülő, egyedi érvényesítő kódokat tartalmazó vouchereket, és annak birtokában regisztráljanak a rendezvényre. Ebben az esetben az egyedi Voucher kód által kerül kiegyenlítésre a tanfolyam.


Részvételi díj az EKN Online tanfolyamra20.000 Ft /fő
Szakdolgozók részvételi díja EKN Online tanfolyamra7.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, rezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok részvételi díja az EKN Online tanfolyamra8.000 Ft /fő

A „Részvétel a továbbképző tanfolyamon” díj befizetése az alábbiakra jogosít:

 • szakmai programok megtekintése,
 • tanfolyamzáró teszt az adott tanfolyamon,
 • akkreditáció díja (az egyetemi hallgatók, rezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok részvételi díja akkreditációra és pontjóváírásra nem jogosít)
 • valamint az ÁFA-t.


  Jelentkezési feltételek

  FIZETÉSI MÓDOK

  A, Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül.
  Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja a újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül. Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni.

  Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

  B, Szponzori átvállalás VOUCHER kóddal.  A Convention Budapest Kft. által szervezett hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor rendelkeznie kell a résztvevőnek, mert a tanfolyam ellenértéke ennek kódnak az aktiválásával kerül kiegyenlítésre.
  Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolat szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.


  A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony


  LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

  Regisztrációs díjának visszafizetése (annak elküldése után) 2020. május 30-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.

  Az online tanfolyam – annak megnyitását követően – kizárólag kiegyenlített regisztrációs díj (bankkártyás fizetés, vagy szponzor által biztosított belépési „Voucher kód”) mellett tekinthető meg. Köszönjük megértését.