Általános Információk

Szervező bizottság

Dr. Igaz Péter
egyetemi tanár

Dr. Lakatos Péter
egyetemi tanár

Dr. Takács István
igazgató, egyetemi tanár

Dr. Tóth Miklós
egyetemi tanár


Akkreditáció

A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére SE-TK/2021.I./00262-es kódszámon, akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos résztvevők 20 (távoktatási) kreditpontot szerezhetnek, s a kreditpontok az OFTEX portálokon feltüntetett szakképesítéseknél szakma szerinti kötelező pontszámként kerülnek jóváírásra. (A távoktatási pontokból évente legfeljebb 20 pont számítható be.)

Szakterületek: 1. belgyógyászat; 2. csecsemő-gyermekgyógyászat; 3. diabetológus; 4. endokrinológia és anyagcsere-betegségek; 5. gerontológia; 6. háziorvostan.

Szervezési információ

Szponzorációs kérdésekben:
Vámos Katalin

Mobil: +36 30 576 6031
E-mail: kvamos@convention.hu

Regisztációs kérdésekben:
Lesti Bendegúz

Mobil: +36 30 182 4939
E-mail: blesti@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em.
Fax: +36 1 299 0187
www.convention.huInformáció az online tanfolyamról

Felhasználói profil létrehozása

Tanfolyamainkra a regisztráció on-line történik (www.convention.hu).

A jelentkezésekhez minden esetben egyszer felhasználói fiók létrehozása szükséges, amelyet csak egy alkalommal kell feltölteni az Ön személyes adataival, illetve a későbbiekben itt lehetséges az esetleges adatmódosításokat elvégezni! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként ezt hozza létre. A felhasználói profilra az ügyfélazonosítás, a felhasználói műveletek egyszerűsítése valamint a digitális oktatási anyagokhoz kapcsolódó szolgáltatások miatt van szükség.

Mivel minden profil egyedi azonosító adatokat tartalmaz, így más helyett/nevében nem lehetséges a regisztrációt elvégezni, minden jelentkezőnek egyedi, saját profillal kell rendelkezni a sikeres tanfolyam bejelentkezéshez.


Videóanyagok megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a convention.hu weboldalon felhasználói nevével és jelszavával! A rendezvényre az online jelentkezési felület segítségével előzetesen regisztrálni szükséges. Sikeres regisztrációt követően az  előadások a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videószekciók” csoportban érhetőek el, szekciókba rendezve  2021. június 30-ig.


Tesztírás

Tesztírásra a tanfolyam megnyitásától 2021. december 30. 23:59-ig van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat. A tesztvizsgát követően 15 napon belül feltöltjük a kreditpontokat, a jóváírt pontok az egyetemi jóváhagyást követően az OFTEX portálon elérhetőek.