Beköszöntő

Kedves Érdeklődő,

A 2020. novemberében megrendezett „Endokrinológiai Továbbképző Tanfolyam” továbbképző tanfolyam előadásaiból válogattunk és a nagy sikerre való tekintettel ismét elérhetővé tesszük az Önök részére. A tanfolyam tesztvizsgája június 30-ig végezhető el, 20 kreditpont reményében. (A távoktatási pontokból évente legfeljebb 20 pont számítható be.)
Bízunk abban, hogy azon kedves Partnereink, akik tavaly lemaradtak erről a tanfolyamról, örömmel veszik ezt az új lehetőséget!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az idei év online tanfolyamainak előkészületei is elkezdődtek, ahová szintén szeretettel várjuk Önöket! (A 2021-es új tanfolyamok nem a távoktatási kategóriába tartozó tanfolyamok, így azok elvégzésére nem vonatkozik a fenti 20 pont / év korlát.) Ezekről honlapunkon kaphatnánk tájékoztatást, ahová időről-időre érdemes visszatérni, a lista folyamatosan bővül: www.convention.hu

 Sikeres részvételt kívánva, üdvözlettel,
Convention Budapest Kft.


Idén 16. alkalommal kerül megrendezésre Endokrinológiai Továbbképző Tanfolyamunk, ami a hazai endokrinológiai élet egyik kiemelkedő eseménye. A Semmelweis Egyetemen zajlott struktúraváltás nyomán a Belgyógyászati és Onkológiai Klinikán a korábbi I. és II. Belgyógyászati Klinika endokrinológiai részlegeiből hazánk legnagyobb Endokrinológiai részlege jött létre. Az idei évtől tanfolyamunkat így közösen szervezzük, ami a témakör bővülésével, az endokrinológiai népbetegségek és diabetológia hangsúlyosabb bemutatásával is együtt jár. Tanfolyamunkon mind a gyakori, mind a ritka betegségek és határterületi kérdések is terítékre kerülnek.

Tanfolyamunkat 48 kreditpontra akkreditálták. Az endokrinológusok és diabetológusok mellett számítunk a családorvosok, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, szülész-nőgyógyász szakorvosok és mindazon kollégák részvételére, akik az endokrinológia és anyagcsere betegségek iránt érdeklődnek.

A jelenlegi járványhelyzet miatt sajnos nem lehetséges személyes kontaktussal járó tanfolyam rendezése, így tanfolyamunkat online formában tartjuk meg. Bár a személyes találkozások így nyilvánvalóan hiányozni fognak, e megrendezési forma előnyökkel is jár, hiszen az előadások a honlapon elérhetők lesznek, és a résztvevők bármikor megnézhetik, illetve visszanézhetik azokat.

Reméljük, hogy a tanfolyam résztvevőiként üdvözölhetjük Önöket.
A tanfolyam szervezői:


Dr. Igaz Péter
egyetemi tanár
Dr. Lakatos Péter
egyetemi tanár
Dr. Takács István
egyetemi tanár
Dr. Tóth Miklós
egyetemi tanárMagyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság
SE ÁOK I. sz. Belgyógyászati és Onkológiai Klinika