Befizetés, Lemondás, Visszafizetés

Számlázás, befizetés

A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően emailben küldjük a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges díjbekérőt. ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét.
Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely faxon vagy levélben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről.

A, Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.
Kérjük figyelmesen nézzék át a kapott díjbekérőt illetve a regisztráció folyamán a számlázási adatokat, mert a kiküldött számlát módosítani nem áll módunkban.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. 

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2018.11.30-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.
Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük az online regisztrációt vagy a mellékelt regisztrációs lap használatát. Köszönjük.