Regisztráció

A tudományos programok és az összes kísérő rendezvény kizárólag a regisztrációban kapott névkitűzővel és meghívókártyával látogatható,
melyhez szíves megértésüket kérjük. Jelentkezők nagy száma esetén helyszíni regisztráció NEM lehetséges. Az első 500 főt tudjuk csak regisztrálni. Szállást csak a szabad kapacitás erejéig tudunk adni.

Regisztráció a továbbképzés helyszínén 2019. március 7-én, csütörtökön 10.00–18.00, március 8-án, pénteken 07.00–16.00 között, március 9-én, szombaton 08.00–12.00 között lehetséges.

Regisztrációs díjak

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különös tekintettel utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (Kérjük a fenti rendelkezést a *-val jelölt szolgáltatások támogatásánál, figyelembe venni szíveskedjenek.)

A regisztrációs díjak Áfa-t tartalmazzák!2018.12.15-ig történő
jelentkezéssel és fizetéssel
2019.02.28-ig történő
jelentkezéssel és fizetéssel
Késői és helyszíni
 jelentkezés
Regisztrációs díj29.500 Ft/fő39.500 Ft/fő45.000 Ft /fő
A résztvevők regisztrációs díja tartalmazza: tudományos programon való részvételt, programfüzetet, az igazolást a részvételről, az akkreditált tanfolyam vizsgadíját, kávészüneti ellátást 4 alkalommal mely a számlán külön sorban 5.800 Ft értékben kerül feltüntetésre.

Napijegy nincs. A regisztrációs díj mindenki számára azonos mértékű – ebből nem tudunk kedvezményt biztosítani.

Fakultatív ellátások

 
Svédasztalos ebéd a szálloda éttermében kávéval pénteken5.800 Ft /fő
Svédasztalos ebéd a szálloda éttermében kávéval szombaton5.800 Ft /főKérjük, hogy azon gyógyszer- és orvosi műszer forgalmazó cégek munkatársai, akik nem kiállítók – részvételi szándékuk esetén – kérjék speciális regisztrációs lapjukat, melyet e-mailben küldünk el. E-mail cím: kvamos@convention.hu