Tisztelt kolléganők és kollégák!

Szeretettel hívjuk Önöket a 2020-as Időskorú Betegek Ellátása (IBE) Prémium online tanfolyamunkra.

Néhány vélemény a tanfolyam korábbi résztvevőitől:

Az előadások zöme számomra érdekes volt, izgalmas, nagyon sokat jegyzeteltem, többször meg is kellett állítsam a felvételeket emiatt. Kellemesen csalódtam, számomra ennek a képzésnek jóval több hozzáadott értéke van, mint a személyes megjelenésűeknek, talán pont a lényegre törő előadások és a saját magam által megválasztott haladási ütem miatt is.”

„Jó ötlet, hogy nem kellett méregdrága hotelt is fizetni, hanem online, saját fotelből, időnként visszapörgetve vagy megállítva az előadást, újra végigolvasni az ábrákat, akkor felállni, amikor akarok, ezért mindenképpen hosszú távon működőképes forma az online konferencia.

„Most először hallgatttam és vettem részt . Nekem nagyon tettszett jól tudom a mindennapokban használni rengeteg idős betegem van. Nagyon Köszönöm - nem volt egyszerű de sokat tanultam belőle.”

„Igazán izgalmas előadásokat hallok autentikus előadóktól.”

„Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy  egy ilyen színvonalas és nagyon hasznos, jól összeállított tanfolyamon részt vehettem! Gratulálok hozzá!”

 A képzés Prémium változatában minden előadás korlátlanul megtekinthető december 31-ig. Elérhetőek a kerekasztalbeszélgetések felvételei valamint az előadások diái is, amelyek pdf formátumban letölthetőek.

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-TK/2020.II/00331 kódszámon akkreditált szabadon választható továbbképző tanfolyam, amelynek kreditpont értéke orvosok számára, tesztírással 32 pont. Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: 1. belgyógyászat; 2. foglalkozásegészségügy; 3. geriátria; 4. gerontológia; 5. háziorvostan. ( Az Időskorú Betegek Ellátása Online Tanfolyam Ingyenes képzésén, június 15-20 között részt vett és vizsgázott hallgatók az IBE Prémium tanfolyamon részt vehetnek, de újabb pontokat ezért a képzésért nem kaphatnak!)


A tanfolyam gyógyszerészek számára is akkreditált, SE-GYTK/2020.II/00016 számon. Szakképesítések: 1. farmakológia, farmakoterápia, 2. fitoterápia, 3. gyógyszerész (szakirányú szakképesítés nélkül), 4. gyógyszerészi gondozás, 5. gyógyszerkészítés, 6. gyógyszertár üzemeltetés, vezetés, 7. gyógyszertári minőségbiztosítás, 8. gyógyszerügyi szakigazgatás, 9. klinikai laboratóriumi gyógyszerészet, 10. klinikai mikrobiológiai laboratóriumi gyógyszerészet, 11. kórházi-klinikai szakgyógyszerészet, 


Mindenkit szeretettel várunk!


Prof. Dr. Kalabay László
egyetemi tanár, tanszékvezető
Semmelweis Egyetem ÁOK Családorvosi Tanszék
Prof. Dr. Tóth Miklós
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem, II. Belgyógyászati Klinika
Geriátria Tanszéki Csoport
Dr. Torzsa Péter
egyetemi docens
Semmelweis Egyetem ÁOK Családorvosi Tanszék