Köszöntő

IFrame

Kedves doktornő, doktor úr!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a 2020-as Időskorú Betegek Ellátása Továbbképző Tanfolyam új megrendezési módjáról.

A járványügyi helyzet alakulása miatt a tudományos szervezőbizottsággal egyeztetve úgy döntöttünk, hogy 2020-ban online továbbképzéssé alakítjuk át a konferenciát. Meggyőződésünk, hogy így is át tudjuk adni a résztvevőknek mindazt a tudást, amelyet beépítettünk a képzés anyagába. A pandémia során nagy figyelmet kapott a 65 éves páciensek védelme, tanfolyamunk során ezért foglalkozunk a koronavírus fertőzéssel is.  

Az Időskorú Betegek Ellátása Továbbképző Tanfolyam előadásait előzetesen rögzítjük, amelyek egy adott időintervallumon belül bármikor megtekinthetőek lesznek. A képzés tesztvizsgával zárul, azonos kreditpont megszerzésének lehetőségével.

A képzés térítésmentes, de felhasználói profilhoz és jelentkezéshez kötött!

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-TK/2020.I./00215 kódszámon akkreditált szabadon választható továbbképző tanfolyam, amelynek kreditpont értéke orvosok számára, tesztírással 32 pont. Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: 1. belgyógyászat; 2. foglalkozásegészségügy; 3. geriátria; 4. gerontológia; 5. háziorvostan.

Az előadásokat a június 15-i héten tesszük elérhetővé, hétfőtől-péntekig napi 5-5 előadásra kerül sor. A tanfolyam során esténként élő kerekasztalokat tartunk, ahol a hallgatóság is tehet fel kérdéseket. 

Mindenkit szeretettel várunk!


Prof. Dr. Kalabay László
egyetemi tanár, tanszékvezető
Semmelweis Egyetem ÁOK Családorvosi Tanszék
Prof. Dr. Tóth Miklós
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem, II. Belgyógyászati Klinika
Geriátria Tanszéki Csoport
Dr. Torzsa Péter
egyetemi docens
Semmelweis Egyetem ÁOK Családorvosi Tanszék