Akkreditáció

A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére SE-TK/2022.I./00103-es kódszámon akkreditált. Tesztírás esetén az orvosok résztvevők 50 kreditpontot szerezhetnek.

Szakképesítések: 1. belgyógyászat; 2. csecsemő- és gyermekgyógyászat; 3. gastroenterológia; 4. gyermek gasztroenterológia; 5. háziorvostan

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok,  gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető pontértéke: 41-50 pontig minősített továbbképzés esetén: 20 pont.


A tanfolyam elnöke

Tulassay Zsolt akadémikus


A tanfolyam
társelnöke

Herszényi László egyetemi tanár


Tudományos bizottság

Altorjay István (Debrecen)
Hunyady Béla (Kaposvár)
Tulassay Zsolt (Budapest)
Herszényi László (Budapest)
Molnár Tamás (Szeged)
Vincze Áron (Pécs)

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam
www.convention.hu


Tudományos információ

Prof. Dr. Tulassay Zsolt
Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
Belgyógyászati és Hematológiai Klinika
H-1088 Budapest, Szentkirályi u. 46
Telefon: +36 1 266 4616
E-mail: tulassay.zsolt@med.semmelweis-univ.hu


Szervezési információk

Szponzoráció, szervezés:
Vámos Katalin
rendezvénymenedzser
Telefon: +36 30 576 6031;
E-mail: kvamos@convention.hu

Regisztráció:
Martikán Ildikó
regisztrációs menedzser
Telefon: +36 30 639 3705;
E-mail: imartikan@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em
E-mail: convention@convention.hu
www.convention.hu

Segítség az online rendezvény használatához

1. Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges. A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.

2. Videók megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a convention.hu weboldalon felhasználói nevével és jelszavával! A rendezvényre az online jelentkezési felület  segítségével előzetesen regisztrálni kell. Sikeres regisztrációt követően a rendezvény közvetítése a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videószekciók” csoportban érhető el, napi bontásban rendezve 2021. február 8. és június 30. között.

3. Tesztírás

Tesztírásra 2021. február 8-tól a tanfolyam megnyitásától 2021. június 30. 23.59-ig van lehetőség.
Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Videószekciók” alatt fogja megtalálni. Minden tesztkérésre csak egy válasz jelölhető meg. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat.