Regisztrációs díjak

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különösen utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (Kérjük a fenti rendelkezést a *-val jelölt szolgáltatások támogatásánál, figyelembe venni szíveskedjenek.)

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák2022.01.09. -ig
történő fizetéssel
2022.01.09.
utáni fizetéssel

Regisztrációs díj

32.000 Ft /fő42.000 Ft /fő

A regisztrációs díj befizetése az alábbiakra jogosít: szakmai videóanyagok megtekintése, letölthető pdf programfüzet, online kiállítás látogatása, a tanfolyamzáró online teszt valamint az akkreditáció díja.

A regisztráció on-line történik a rendezvény aloldalán (www.convention.hu).

A jelentkezéshez minden esetben felhasználói profil szükséges! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként hozza azt létre. Profil létrehozásához kattintson ide!

Jelentkezési feltételek

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül.
Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja a újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül.

Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik generálnak egy egyedi, bankkártyás fizetés megismétléséhez használható linket.

Sikeres fizetés után, cégünk rendszere pár napos átfutási idővel kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.


Szponzori átvállalás voucher kóddal

A Convention Budapest Kft. által szervezett hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor  rendelkeznie kell a résztvevőnek, mert a tanfolyam ellenértéke ennek kódnak az aktiválásával kerül kiegyenlítésre.
Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolat szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.
A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony.


Számlázás, lemondás, visszafizetés

Kérjük figyelmesen nézzék át a regisztráció folyamán a számlázási adatokat, mert a kiküldött számlát módosítani csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban. A regisztrációs beküldése és Cégünk automatikus visszaigazolásával jön létre a szerződéses jogviszony.

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2022. február 1-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj ellenében lehetséges lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.

Az online tanfolyam – annak megnyitását követően – kizárólag kiegyenlített regisztrációs díj (bankkártyás fizetés, vagy szponzor által biztosított belépési „Voucher kód”) mellett tekinthető meg. Köszönjük megértését!