Regisztráció

Regisztrációs díjak


2022.06.10-ig történő fizetéssel2022.06.10. után történő fizetéssel
Regisztrációs díj32.000 Ft/fő42.000 Ft/fő
Regisztrációs díj szakdolgozóknak18.000 Ft/fő25.000 Ft/fő
Svédasztalos meleg ebéd pénteken (ellátás)6.900 Ft/fő6.900 Ft/fő
Svédasztalos meleg ebéd szombaton (ellátás)6.900 Ft/fő6.900 Ft/fő

A helyszíni regisztráció díja minden kategóriában 5.000 Ft-tal emelkedik!

A regisztrációs díj tartalmazza: A tudományos programon való részvételt, programfüzetet, 4 kávéjegyet és 4 üdítőjegyet (mely a számlán külön sorban 7.000 Ft értékben kerül feltüntetésre), valamint az akkreditált tanfolyam vizsgadíját. A tudományos programok és az összes kísérő rendezvény kizárólag a regisztrációban kapott névkitűzővel és meghívókártyával látogatható, melyhez szíves megértésüket kérjük.


Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), melynek feltétele a felhasználó profil megléte. Az on-line regisztráció  lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak helyszíni regisztrációra van lehetőség.


Fizetési módok

Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja az újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül. Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban. Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

Banki átutalás: (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Költségvállalói nyilatkozat: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, vagy módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2022. október 4-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.