Általános Információk

Akkreditáció

A továbbképzés a Semmelweis Egyetem által a SE-TK/2021.I./00293 kódszámon akkreditált továbbképző tanfolyam. Részvétel esetén az orvosok 32 kreditpontot szerezhetnek.
Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: csecsemőgyermekgyógyászat, gasztro-enterológia, gyermek gasztroenterológia, háziorvostan.
Szakdolgozók 16 kerditpontot szerezhetnek.

További információ: www.oftex.hu

A tanfolyam elnöke

Prof. Dr. Arató András
egyetemi tanár
SE ÁOK I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika
1083 Budapest, Bókay János u. 53-54.


A tanfolyam tudományos bizottsága 

Prof. Dr. Arató András (gasztroenterológia)
Prof. Dr. Decsi Tamás (táplálás)
Dr. Dezsőfi Antal (hepatológia)
Dr. Nemes Éva (IBD kerekasztal)

Technikai információ

Lesti Bendegúz - szponzoráció
E-mail: blesti@convention.hu
Mobil: +36 30 182 4939


Kántor Nikolett - regisztráció
E-mail: nkantor@convention.hu
Mobil: +36 30 649 9715;


Convention Budapest Kft.
www.convention.hu


Segítség az online tanfolyamhoz

Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez, online teszthez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges.
A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.


A tanfolyam videóanyagainak megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a https://www.convention.hu weboldalon felhasználónevével és jelszavával, majd jelentkezzen az online rendezvényre. Sikeres regisztrációt követően a tanfolyam videóanyagait a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videó szekciók” csoportban érheti el, 2021. április 16. és június 30. között.


Kérdések beküldése az előadásokhoz, kerekasztalok

Minden egyes előadás videóanyagánál lehetőség van szakmai kérdést intézni az előadóhoz várhatóan április 23-ig. Az előadók a felmerült kérdéseket kerekasztal formájában fogják  megválaszolni.
A kerekasztalok pontos időpontjai:
2021. április 23. 16:00 és 17:30, illetve 2021. április 24. 9:00 és 11:00.

A kerekasztalok lebonyolításáról a rendezvény regisztrált felhasználóinak értesítést küldünk. Az élő diszkussziók felvételeit közzétesszük - várhatóan 2021. május 1-től - amelyek 2021. június 30- ig elérhetőek, azonban csak azok a felhasználók férnek hozzá akik a rendezvényre érvényes, fizetett regisztrációval rendelkeznek.


Tesztírás

Tesztírásra 2021. április 16-tól 2021. június 30. 23:59-ig van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat. A tesztvizsgát követően 15 napon belül feltöltjük a kreditpontokat, amelyek az egyetemi jóváhagyást követően az OFTEX portálon elérhetővé válnak.