Befizetés, lemondás, visszafizetés

Számlázás, befizetés

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu) vagy a honlapról letöltött regisztrációs lap kitöltését követő visszaküldésével. A rendezvény végleges programját 2018. november 5-ig küldjük elektronikus levélben. Az on-line regisztrációt a rendezvény előtt 5 nappal megszüntetjük. Ezután már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.

Előzetesen számlát céges támogatás  esetén annak a cégnek küldünk, amely faxon vagy levélben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről.

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díja bankszámlánkra vagy postai úton hozzánk beérkezik.

Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban.  Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát  automatikusan nevére állítjuk ki.

Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy amennyiben regisztrációs díja bankszámlánkra 10 nappal a rendezvény előtt nem érkezik meg, úgy regisztrációját töröljük nyilvántartásunkból.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése (annak elküldése után) 2018. szeptermver 30-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt regisztrációs lap használatát.