Köszöntő

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de előzetes online jelentkezéshez kötött!
A férőhelyek száma limitált, csak az első 80 fő jelentkezését tudjuk elfogadni!


Tisztelt kollégák, kedves barátaink!

Immár második alkalommal tart a HPB center Hungary konszenzus konferenciát azoknak, akik a máj daganatos betegségei iránt érdeklődnek.

A kolorektális májáttétek kezeléséről tavaly megtartott konszenzus konferencia sikerén felbuzdulva a figyelmünket most a máj második leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedésére fókuszáljuk.

 A hepatocellularis carcinoma (HCC) kezelése rendkívül összetett feladat, ahol a májparenchyma állapota, a daganat mérete, elhelyezkedése a különböző eredményességgel alkalmazható kezelések megválasztását befolyásolhatja. Ennek megfelelően hepatológusok, onkológusok, intervenciós radiológusok, sebészek és transzplantációs szakemberek egyaránt érintettek a kérdésben. A 2020. szeptember 18-án megrendezésre kerülő HCC komplex kezelése konszenzus konferencia reményeink szerint segít majd a világszerte nagy vitákra okot adó kezelési algoritmusok és helyi szokások útvesztőjében való eligazodásában.

A helyszín a tavaly már „jól bevált” impozáns New York Palota lesz ismét, ahol terveink szerint a konferencia végén a magyar viszonyokra adaptált, de nemzetközileg is elfogadható kezelési stratégiát fogunk nyújtani, hogy a májrák elleni küzdelemben a lehető legjobb eredményeket érhessük el.


Várunk tehát mindenkit, akik a májdaganatok kezeléséről velünk együtt gondolkodnának, vagy csak kíváncsiak a tudomány mai állására a HCC kezelését illetően.

HPB Surgical Research Center Hungary
A szervező bizottság nevében:
Hahn Oszkár és Szijártó Attila