Köszöntő

The hm2020 new dates

Dear friends and colleagues,

Considering the recent information related to the COVID-19 situation at the national and international levels and concerns for the health and well-being of all, we have made the decision to postpone the dates for HM 2020 to May 18-21, 2022.


Thank you for understanding!
Scientific Organizers: Horolma Pamjav, Lutz Roewer and Walther Parson


Tisztelt Kollégák!

Tisztelettel hívunk és várunk minden régi és új konferencia résztvevőt 2021 évben a Budapesten tartandó 12. Haploid Marker Konferenciára (HM2020). A konferenciának a korábbi években is számos pazar nagyváros adott otthont, többek között Berlin, Porto, Innsbruck, Ancona, Brüsszel és Bydgoszcz.

A konferencia házigazdája a haploid marker vizsgálatokban nagy tapasztalattal rendelkező Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK), amely 2017-ben jött létre két korábbi tagintézmény, az Igazságügyi Szakértői és Kutató Intézet és a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet összevonásával.

A konferencia mottója:  "Big data – az igazságügyi genetika határainak kiterjesztése”.

A korábbi konferenciákhoz hasonlóan, a plenáris ülésre híres előadók kapnak meghívást, hogy megosszák velünk tudásukat. Ezenkívül az esemény vonzó konferencia előtti és képzési rendezvényeket is kínál.
Találkozzunk 2021-ben Budapesten!


Tisztelettel
Pamjav Horolma (NSZKK), Dobos Ágota (NSZKK), Lutz Roewer (ILM Berlin), Walther Parson (ILM Innsbruck)

Konferencia Védnök


Lontai Márton 
NSZKK főigazgató