Regisztráció

 Az alábbiak szerint regisztrálhatnak magyar résztvevők (köztük az MHE tagjai is) 2019. március 15-ig („szakmai életkornak” a hipnoterapeuta vagy a PhD megszerzését tekintjük, nem a tényleges életkort):

 • Támogatás révén az első 50 regisztráltnak biztosítani tudjuk a 37.000 Ft összeget (függetlenül attól, mennyi a „szakmai életkoruk”).  Aki ezzel élni szeretne egyszerűen ezt a „szakmai életkor” kategóriát jelölje be az internetes regisztráláskor.
 • A fiatalok (0-5 „szakmai évesek” továbbra is az ennél kedvezőbb árat fizethetik, vagyis 25.000 Ft). 
 • További árak a résztvevők szakmai életkorának megfelelően a jelen honlapon megtalálhatóak. 
 • Magyar résztvevők számára biztosítjuk a forintban történő átutalási lehetőséget is.


A regisztrációt vagy online vagy papír alapon teheti meg.


A regisztráció menete online

 • Kattintson az oldal jobb felső sarkában található „Esemény regisztráció” gombra, vagy az alábbi linkre: https://www.convention.hu/Rendezveny/Regisztracio/HNG19HU
 • Az „Általános szerződési feltételeket” illetve az ISH etikai kódex megkötését a regisztráció kezdete előtt el kell fogadni (Elfogadom négyzet bejelölésével) ez után a „tovább” gombra kattintva továbblépni
 • Regisztrációs típusok és programok oldal: Válasszák ki a regisztrációs típusok közül az Önnek megfelelőt, majd a tovább gombbal lépjenek a következő oldalra
 • Regisztrációs adatok: Regisztráció során minden mezőt ki kell tölteni, különben a rendszer nem engedi tovább a jelentkezést. (Kivéve a számlázási adatoknál, ha saját névre kéri a számlát, adószámot nem kell megadnia). Ha minden mezőt kitöltött, tovább gombbal lépjenek a következő oldalra
 • Fizetési módok oldalon tudják kiválasztani, hogy szeretnék rendezni a regisztrációs díjat. 
  • Online fizetés (hitelkártya adatokkal azonnali fizetés a K&H Bank oldalán. Amennyiben a fizetés valamilyen okból meghiúsul, munkatársaink átutalásos díjbekérőt küldenek ki)
  • Átutalásos fizetés: Munkatársunk hamarosan elküldi önnek visszaigazolását, mely tartalmazni fogja az átutaláshoz szükséges adatokat, valamint a számla végösszegét.
  • Szponzori fizetés: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy kérjük az alábbi, vagy a rendezvény baloldalán a letölthető dokumentumok között található
 • költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjék! Előzetesen számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat beérkezését követően tudunk küldeni.
 • Adatok visszaellenőrzése: kérem, ellenőrizze az összes adatot, címet, nevet amit megadott az online regisztráció folyamán. Ha mindent rendben talál, nyomja meg az „Elküld” gombot. A jelentkezéséről pár percen belül kap egy automatikus visszaigazoló e-mailt.
 • 24 órán belül kollegánk küldi Önnek az utaláshoz a bankszámla számot (amennyiben utalásos fizetési módot választott). 

Regisztráció menete papír alapon

 • A letölthető dokumentumok között megtalálja a „Regisztrációs lapot”, ezt töltse le, és mentse le a gépére.
 • A lementett fálj űrlap elemeket tartalmaz, amely számítógéppel kitölthető. Minden mezőt legyen szíves kitölteni, majd mentés másként – és visszajuttatni a kitöltött pdf regisztrációs lapot az alábbi e-mail címre: kszaniszlo@convention.hu
 • Munkatársunk 24 órán belül megküldi Önnek a díjbekérőt amely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat, amennyiben utalásos fizetési módot választott). Ha szponzori fizetést választott, kérjük szponzora töltse ki a rendezvényhez kapcsolódó költségvállalói nyilatkozatot és cégszerűen aláírva juttasa el munkatársunknak. Költségvállalói nyilatkozat hiányában a résztvevő adataira állítjuk ki a díjbekérőt.

Regisztrációs díjak

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így azok a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: "Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat"
(Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.)


2019. március 15-ig
történő jelentkezés esetén
2019. március 15. után
történő jelentkezés esetén

Helyszíni
jelentkezés

0-5 év szakmai életkor,
vagy BA, MA, vagy PhD hallgató
25.000 Ft /fő37.000 Ft /fő47.000 Ft /fő
6-10 szakmai életkor37.000 Ft /fő56.000 Ft /fő62.000 Ft /fő
11-15 szakmai életkor56.000 Ft /fő68.000 Ft /fő78.000 Ft /fő
16-20 szakmai életkor72.000 Ft /fő84.000 Ft /fő93.000 Ft /fő
21-25 szakmai életkor87.000 Ft /fő109.000 Ft /fő124.000 Ft /fő
25+ szakmai életkor96.100 Ft /fő
+ 1 fő díjmentes regisztráció (0-10 szakmai életkorú kollegának)

125.000 Ft /fő
+ 1 fő díjmentes regisztráció (0-10 szakmai életkorú kollegának)

140.000 Ft /fő
+ 1 fő díjmentes regisztráció (0-10 szakmai életkorú kollegának)
* Ahány éve szerezte  a hipnoterapeuta vagy a PhD minősítést

A regisztrációs díj tartalma: részvétel a tudományos programon valamint a workshopokon, nyitófogadás, társasági programok, kávészüneti ellátás (amely a számlán külön sorban 6.500 forint értékben jelenik meg) valamint ÁFA.


A rendezvényen napijegy elérhető 17.000 Ft-os áron. Csak egyszer, egy napra vehető igénybe.