Számlázás, lemondás, visszafizetés

Regisztrációs feltételek

A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően emailben küldjük a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges díjbekérőt, ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét.

Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely faxon vagy levélben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről. Ehhez kérjük használják a www.convention.hu oldalon, a rendezvény aloldalán található költségvállalói nyilatkoztatot.

Banki átutalás esetén kérjük a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Kérjük figyelmesen nézzék át a kapott díjbekérőt illetve a regisztráció folyamán a számlázási adatokat, mert a kiküldött számlát módosítani nem áll módunkban.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2018. december 15-ig  30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.
Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt regisztrációs lap használatát. On-line jelentkezés a www.convention.hu oldalon lehetséges.