Rólunk Mondták

Visszajelzések a korábbi résztvevőktől

„Életemben még sosem futottam, hogy beérjek egy előadásra, de most ez is megtörtént velem.”

„Mindegyik HOPPA-n itt voltam eddig. Alig várom, hogy február legyen. Nekem a HOPPA-val indul az év, annyi feltöltődést kapok, mely elég a következő tanfolyamig.”

„A legjobb szellemiségű konferencia, szakmailag és emberileg is nagyon sok jót kapok...”

„10/10! Köszönöm!”

„Szuper előadók, akik az elméleti háttér mellett rengeteg gyakorlatban is hasznos információval szolgálnak. A HOPPA munkafüzetek ott vannak a rendelőben a polcomon, sokszor leveszem őket, ha felmerül valami gyakorlati kérdés”

"Ez az a kongresszus, ami szájról-szájra terjed, nem is kell neki reklám"

„Végre egy konferencia, ahol nem a megszokott előadásokat lehet hallani, hanem új szemléletet, a testről és lélekről, vagyis az EMBERRŐL. Mi ugyanis a területen emberekkel dolgozunk, nem molekulákkal!”

„Nagyon jó együtt lenni a kollégákkal, évek óta találkozom itt régi barátokkal, évfolyamtársakkal. Idén már meg is beszéltük, hogy együtt jövünk, szóval a HOPPA egyfajta találkozási hely is.”

"A HOPPA a legjobb hangulatú kongresszus, amin valaha részt vettem. Idén először voltam, de ezentúl mindig jövök"

„Az a jó, hogy amikor hazamegyek a HOPPA-ról mindig többnek és kompetensebbnek érzem magamat. Talán ezt hívják tudásátadásnak? Köszönöm az előadóknak”

"Nem is tudtam, hogy ilyen kellemes emberek a pszichiáterek" 

„Mi együtt jövünk mindannyian a rendelőből, ez már hagyománnyá vált februárban. Segíti a mindennapos betegellátást, hogy együtt halljuk ezt a szemléletet, a legfrissebb eredményeket és a gyakorlati útmutatásokat. A HOPPA szellemi felüdülés számunkra!”  

„Az eddigi összes HOPPA-n jelen voltam. Mindig új, mindig friss, mindig kedves, mindig jóhangulatú. Köszönöm.”

„Most voltam először. Még sosem voltam ilyen jó konferencián. Rendszeres résztvevő leszek, az biztos.”

"Még sosem ültem végig kongresszust, a HOPPA az egyedüli, amin az első
pillanattól az utolsóig JELEN vagyok, testben és lélekben egyaránt" 

A saját lelki egészségem is javul a HOPPA-n, jobb ember leszek tőle" 

Visszajelzések a korábbi előadóktól

„Nagyon szeretek a HOPPA-n előadni, rendkívül inspiráló a hallgatóság”

„Ilyet még nem láttam, hogy egy konferencia mindhárom napján elejétől végéig tele van az előadóterem. Valamit nagyon tud ez a HOPPA”

„Érdeklődő részvevők, remek hangulat, örömmel jövök máskor is”

„Nagy megtiszteltetés, hogy részt vehetek a HOPPA-n, ami kétségkívül előadóként is a legklasszabb esemény, amin jártam.”

„Nagyszerű, hogy elindult a párbeszéd a test és lélek orvosai között. A HOPPA ebből a szempontból is különleges és nagyon fontos konferencia.”

„Nagyon szépen köszönöm a meghívást, hogy előadást tarthattam ezen a nagyszerűen szervezett és vezetett konferencián. A hallgatóság meg egészen kiváló volt, ekkora figyelmet és érdeklődést itthon még sohasem tapasztaltam, és ez további inspirációt jelentett.”

„Ennyi csillogó szemű, érdeklődő orvost egy teremben még sosem láttam!”