Számlázás, Lemondás, Visszafizetés

Befizetés, számlázás

Az online regisztrációt követően emailben küldjük a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges díjbekérőt
Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely faxon vagy levélben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről.

A, Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a rendezvény weboldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. 

Kérjük figyelmesen nézzék át a kapott díjbekérőt illetve a regisztráció folyamán a számlázási adatokat, mert a kiküldött számlát módosítani csak adminisztrációs költség fizetése ellenében áll módunkban.
Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. 


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2020. január 13-ig  kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetése ellenében lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.