Általános Információk

Tudományos információ

Dr. Torzsa Péter
egyetemi docens, tanszékvezető-helyettes

Semmelweis Egyetem ÁOK
Családorvosi Tanszék

H-1125 Budapest, Kútvölgyi u. 4.
Telefon: +36 1 355 8530
E-mail: ptorzsa@gmail.com

Technikai információ

Vámos Katalin
rendezvénymenedzser
Telefon: +36 30 576 6031
E-mail: kvamos@convention.hu

Lesti Bendegúz
regisztrációs asszisztens
Telefon: +36 30 182 4939
E-mail: blesti@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., I. emelet
Fax: +36 1 299 0187
E-mail: convention@convention.hu


Segítség az online rendezvény használatához

Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez, online teszthez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges.
A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.

Videóanyagok megtekintése

Az előadásokat három részletben tesszük elérhetővé. Március 7-én, vasárnap 10 előadást nyitunk meg, hétfőn este ezeknek előadói tartanak kerekasztal megbeszélést. Március 9-én, kedden újabb 10 előadás kerül fel, az ehhez tartozó diszkusszióra szerda este kerül sor. Március 11-én publikáljuk az utolsó szekciók előadásait, a záró kerekasztal pedig péntek este lesz. Az élő diszkussziókon a hallgatóság is tehet fel kérdéseket. 

A már korábban megnyitott szekciók videóanyagai a rendezvény végéig (2021.03.12-ig) elérhetőek maradnak a résztvevőknek.

A tanfolyam anyagát és a diszkussziókat IBE Prémium néven 2021. március 16. - június 30. között újra elérhetővé tesszük, de immár fizetős verzióban. Ebben a szakaszban gyógyszerészek is regisztrálhatnak.
A részvételi díj 15.000 Ft lesz. Az IBE Prémiumra a korábbi regisztrációk nem érvényesek, a videóanyagok megtekintéséhez új regisztráció szükséges.

Kerekasztalok, diszkussziók

Az élő kerekasztalok időpontjai: 2021. március 8., március 10. és március 12. A kerekasztalok technikai megvalósítását, a rendezvényt megelőzően közzétesszük a rendezvény aloldalán.

Minden egyes diszkusszióról felvétel készül, melyet az IBE Prémium verzióban elérhetővé teszünk az arra jelentkezett felhasználók részére.

Tesztírás

Tesztírásra 2021. március 12-én 08.00 órától 2021. június 30. 23.59 van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. Minden tesztkérésre csak egy válasz jelölhető meg. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat.
Azon felhasználók aki az ingyenes IBE Standard tanfolyamon pontot szereztek, az IBE Prémiumra jelentkezhetnek és írhatnak ismételt tesztet, azonban újabb pontszerzésre a regisztráció már nem jogosít!