Regisztráció

Regisztrációs díjak

Tanfolyamainkra a regisztráció on-line történik (www.convention.hu).

A jelentkezésekhez minden esetben felhasználói fiók szükséges, amelyet csak egy alkalommal kell feltölteni az Ön személyes adataival, illetve a későbbiekben itt lehetséges az esetleges adatmódosításokat elvégezni! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként ezt hozza létre. A felhasználói profilra az ügyfélazonosítás, a felhasználói műveletek egyszerűsítése valamint a digitális oktatási anyagokhoz kapcsolódó szolgáltatások miatt van szükség.

Mivel minden profil egyedi azonosító adatokat tartalmaz, így más helyett/nevében nem lehetséges a regisztrációt elvégezni, minden jelentkezőnek egyedi, saját profillal kell rendelkezni a sikeres tanfolyam bejelentkezéshez és az akkreditációs pontok jóváírásához.

A regisztrációs díjak Áfa-t tartalmazzák!2021. március 12-ig
Részvételi díj az IBE tanfolyamra (2021.03.07-03.12)ingyenes, de felhasználói profillal történő online jelentkezéshez kötött
A részvételi díj befizetése az alábbiakra jogosít: szakmai videóanyagok megtekintése 2021.03.12-ig, részvételi lehetőség az élő diszkussziókon, letölthető pdf programfüzet, tanfolyamzáró online teszt valamint az akkreditáció díja. Azon résztvevők akik részt vettek az IBE tanfolyamon, akkreditációs pontot már nem szerezhetnek az IBE PRÉMIUM tanfolyamon történő részvétellel.