Általános Információk

Akkreditáció

Akkreditáció orvosok részére (IBE Prémium)

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-TK/2021.I./00282-es kódszámon – tesztvizsga esetén - 48 kreditpontra akkreditált. Az alábbi szakképesítés(ek) birtokában a megszerzett pontszám „SZAKMA SZERINTI” tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait.
Szakképesítések: 1. belgyógyászat; 2. foglalkozásegészségügy; 3. geriátria; 4. gerontológia; 5. háziorvostan.

Akkreditáció gyógyszerészek részére (IBE Prémium)

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-GYTK/2021.I./00010-es kódszámon – tesztvizsga esetén -
48 kreditpontra akkreditált. Az alábbi szakképesítés(ek) birtokában a megszerzett pontszám „SZAKMA SZERINTI” tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait.
Szakképesítések: 1. farmakológia, farmakoterápia; 2. gyógyszerész (szakirányú szakképesítés nélkül); 3. gyógyszerészi gondozás; 4. gyógyszerkészítés; 5. gyógyszertár üzemeltetés, vezetés; 6. gyógyszertári minőségbiztosítás; 7. gyógyszerügyi szakigazgatás; 8. klinikai laboratóriumi gyógyszerészet; 9. klinikai mikrobiológiai laboratóriumi gyógyszerészet; 10. kórházi-klinikai szakgyógyszerészet.

Akkreditáció szakdolgozók részére (IBE Prémium)

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) „SZABADON VÁLASZTHATÓ” elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető pontértékek: 41-50 pontig minősített továbbképzés esetén: 20 pont

A Convention Budapest Kft. felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/008778


Tudományos információ

Dr. Torzsa Péter
egyetemi docens, tanszékvezető-helyettes

Semmelweis Egyetem ÁOK
Családorvosi Tanszék

H-1125 Budapest, Kútvölgyi u. 4.
Telefon: +36 1 355 8530
E-mail: ptorzsa@gmail.com

Technikai információ

Vámos Katalin
rendezvénymenedzser
Telefon: +36 30 576 6031
E-mail: kvamos@convention.hu

Lesti Bendegúz
regisztrációs asszisztens
Telefon: +36 30 182 4939
E-mail: blesti@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., I. emelet
Fax: +36 1 299 0187
E-mail: convention@convention.hu


Segítség az online rendezvény használatához

Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez, online teszthez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges.
A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.

Videóanyagok megtekintése

Az IBE Standarad tanfolyam videóanyagait és a diszkussziókat IBE Prémium néven 2021. március 16. - június 30. között újra elérhetővé tesszük, fizetős verzióban. Ebben a szakaszban gyógyszerészek is regisztrálhatnak.
A részvételi díj 15.000 Ft. Az IBE Prémiumra a korábbi IBE Standard regisztrációk nem érvényesek, a videóanyagok megtekintéséhez és a vizsgázáshoz új regisztráció szükséges.

Tesztírás

Tesztírásra 2021. március 16-án 08.00 órától 2021. június 30. 23.59 van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. Minden tesztkérésre csak egy válasz jelölhető meg. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat.
Azon felhasználók aki az ingyenes IBE Standard tanfolyamon pontot szereztek, az IBE Prémiumra jelentkezhetnek és írhatnak ismételt tesztet, azonban újabb pontszerzésre a regisztráció már nem jogosít!