Információ Az Online Tanfolyamról

Tisztelt partnerünk,

Korábbi levelünkben arról tájékoztattuk, hogy a Budapesti Infektológiai Továbbképző Tanfolyamot szeptemberben új helyszínen rendezzük meg.

A napi esetszámok emelkedése miatt azonban ismét felelős döntést kellett meghoznia a tudományos és a technikai szervezőknek: az online megvalósítás mellett döntöttünk. 

Az előadásokat szeptember végén rögzítjük, melyeket várhatóan október 9.-től tudnak megtekinteni a rendezvényre regisztrált érdeklődők. Ez a megvalósítás lehetővé teszi, az Önöknek legmegfelelőbb időpontban történő továbbképzést és a tesztvizsga elvégzését is!

Az előadások mellett készülünk élő kerekasztal megbeszélésekkel is, melyeknek pontos időpontjáról a weboldalunkon, az Infektológiai ONLINE Továbbképző Tanfolyamnál találnak majd információt.

Azon kedves résztvevőink, akik előzetesen regisztráltak és befizettek a 13. Budapesti Infektológiai Továbbképző Tanfolyam című rendezvényre, eldönthetik, hogy élnek-e az online tanfolyam előnyeivel. Amennyiben igen, úgy a regisztrációs díj különbözetet (az új, online regisztrációs díj 2020. szeptember 15-ig 25.000 Ft/fő, azt követően 30.000 Ft/fő), illetve az esetleges étkezési költséget visszatérítjük. Természetesen, ha ez a megoldás nem elfogadható az Önök számára, úgy a teljes befizetést visszautaljuk. Tisztelettel kérem, hogy döntésükről 2020. szeptember 15-ig szíveskedjenek tájékoztatni bennünket a nkantor@convention.hu e-mail címen.

Azon kedves vendégeink, akik valamelyik cég támogatásával vettek volna részt a rendezvényen, kérjük, hogy egyeztessenek a szponzor cég munkatársaival az online tanfolyamon való részvétel további lehetőségéről!

Nagy örömmel invitáljuk azon érdeklődőket is, akik korábban nem regisztráltak a rendezvényre, de ezt a kényelmes megoldást választva szívesen részt vennének az idén, rendhagyóan online térben megvalósuló tanfolyamunkon!

Köszönjük a megértését!
Üdvözlettel,

Miklósi Ferenc
ügyvezető igazgató