Regisztráció

Regisztrációs díjak

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különös tekintettel utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat”.

A regisztrációs díjak Áfa-t tartalmazzák!
Teljes kongresszus megtekintése online valamint online vizsgázás10.000 Ft/ fő

A résztvevők regisztrációs díja tartalmazza: a tudományos program online megtekintését, a letölthető programfüzetet, , valamint az akkreditált tanfolyam vizsgadíját.
Azon részvevőink, akik korábban jelentkeztek a rendezvényre, a videóanyagokat díjmentesen megtekinthetik.

A regisztráció csak convention.hu felhasználói profillal lehetséges. Amennyiben rendelkezik már felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük jelentkezzen be a online jelentkezés előtt, amennyiben még nem, kérjük hozza létre profilját!
A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.

Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), melynek feltétele a felhasználó profil megléte. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak helyszíni regisztrációra van lehetőség.

Fizetési módok

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a jelentkezés tárolásra kerül a visszaigazolást kiküldi a rendszer, azonban a sikeres fizetésig a tanfolyam anyagai nem kerülnek megnyitásra. Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal. A számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

KÖLTSÉGVÁLLALÓI NYILATKOZAT: Voucher kód segítségével, melyet szponzora tud megvásárolni. Kérjük lépjen kapcsolatba szponzorával.

Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.
Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. szeptember 14-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.