Regisztráció

Regisztrációs díjak

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különös tekintettel utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat”.

A regisztrációs díjak Áfa-t tartalmazzák!OrvosSzakorvosjelölt,
rezidens, szakdolgozó
2021. október 14. - magyar nap18.000 Ft/ fő12.000 Ft/fő
2021. október 14-17. - teljes kongresszus online28.000 Ft/ fő22.000 Ft/fő
2021. október 14-17. - teljes kongresszus élőben38.000 Ft/ fő32.000 Ft/ fő

A résztvevők regisztrációs díja tartalmazza: a tudományos programon való részvételt, programfüzetet, 2 kávéjegyet és 2 üdítőjegyet (mely a számlán külön sorban 8.300 Ft értékben ellátásként kerül feltüntetésre), valamint az akkreditált tanfolyam vizsgadíját.
Az élő tudományos program és az összes kísérő rendezvény kizárólag a regisztrációban kapott névkitűzővel látogatható, melyhez szíves megértésüket kérjük!

Ellátási díjak (fakultatív szolgáltatás, nem része a regisztrációs díjnak)

Svédasztalos ebéd október 14-én6.500 Ft/ fő
Svédasztalos ebéd október 15-én6.500 Ft/ fő
Svédasztalos ebéd október 16-án6.500 Ft/ fő


A regisztráció csak convention.hu felhasználói profillal lehetséges. Amennyiben rendelkezik már felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük jelentkezzen be a online jelentkezés előtt, amennyiben még nem, kérjük hozza létre profilját!
A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.
Amennyiben Ön a “2021. október 14-17. - teljes kongresszus” regisztrációs kategóriát választja, a magyar napot követő tudományos programot online vagy élőben követheti a rendezvény angol nyelvű weboldalán, miután bejelentkezett felhasználói profiljával.


Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), melynek feltétele a felhasználó profil megléte. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak helyszíni regisztrációra van lehetőség.

Fizetési módok

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a jelentkezés tárolásra kerül a visszaigazolást kiküldi a rendszer, azonban a sikeres fizetésig a tanfolyam anyagai nem kerülnek megnyitásra. Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal. A számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.
 BANKI ÁTUTALÁS:  Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás/saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.
KÖLTSÉGVÁLLALÓI NYILATKOZAT: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a weboldalon található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen e-mailben! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.
Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. szeptember 14-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.