Általános Információk

A szervező bizottság vezetői

Prof. Dr. Tóth Kálmán
az MTA doktora
PTE KK I. Belgyógyászati Klinika

Dr. Vértes András
osztályvezető főorvos
DPC Kórház, Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet
Kardiológiai Osztály


A szervező bizottság tagjai

Dr. Szabados Eszter
tanszékvezető egyetemi docens
PTE KK I.sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Prevenciós és Rehabilitációs Tanszék

Prof. Dr. Halmosi Róbert
az MTA doktora
PTE KK I.sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Tanszék


Technikai információ

Regisztráció:
Martikán Ildikó
E-mail:
 imartikan@convention.hu
Mobil: +36 30 639 3705

Kiállítás, szponzoráció:
Miklósi Ferenc

E-mail: fmiklosi@convention.hu
Mobil: +36 30 9222 569

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em
www.convention.hu

Convention Budapest Kft. felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/008778

Akkreditáció orvosok részére

A tanfolyamot a Pécsi Tudományegyetem PTE ÁOK/2021.I.00095-ös kódszámon
– tesztvizsga esetén – 28 kreditpontra akkreditálta. Az alábbi szakképesítés(ek) birtokában a megszerzett pontszám „SZAKMA SZERINTI” tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait.

Szakképesítések: 1. belgyógyászat; 2. diabetológus; 3. endokrinológia és anyagcsere-betegségek; 4. érsebészet; 5. foglalkozás-orvostan; 6. foglalkozásegészségügy; 7. háziorvostan; 8. honvéd-, katasztrófa- és rendvédelem orvostan; 9. kardiológia; 10. klinik.labor.vizsg. (higién.); 11. molekuláris biológiai diagnosztikus; 12. orvosi laboratóriumi diagnosztika; 13. orvosi rehabilitáció (kardiológia); 14. oxyológia és sürgősségi orvostan; 15. radiológia; 16. sportorvostan.


Akkreditáció szakdolgozók részére

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) „SZABADON VÁLASZTHATÓ” elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető pontértékek: 21-30 pontig minősített továbbképzés esetén: 12 pontTudományos információ

Prof.Dr. Tóth Kálmán
az MTA doktora, egyetemi tanár, klinikaigazgató

Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ
I.sz. Belgyógyászati Klinika
7624 Pécs, Ifjúság út 13.

Segítség az online rendezvény használatához


Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez, online teszthez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges.
A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.

Videóanyagok megtekintése

A tanfolyam anyagok a meghirdetett napok szerint szekciókba rendezve, ütemezetten kerülnek megnyitásra, minden olyan jelentkezőnek, akinek a részvételi díja rendezve van. A szekció onlive (élő) lebonyolításakor diszkusszió (kerekasztal) keretében lehetősége lesz a felhasználóknak kérdéseket intézni a szekció előadóihoz. A már korábban lezajlott szekciók videóanyagai a rendezvény végéig (2021.06.30-ig) elérhetőek maradnak a résztvevőknek.

Kerekasztalok, diszkussziók

Minden egyes szekciónál lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, hogy egy élő diszkusszió (kerekasztal) folyamán kérdéseket intézzenek a szekció előadóihoz. A diszkussziók pontos ütemtervét, valamint technikai megvalósítását, várhatóan pár héten belül közzétesszük a rendezvény aloldalán.
Minden egyes diszkusszióról felvétel készül, melyet pár nappal később elérhetővé teszünk a rendezvény résztvevő számára.

Tesztírás

Tesztírásra 2021. június 5-én 08.00 órától 2021. június 30. 23.59-ig van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. Minden tesztkérdésre csak egy válasz jelölhető meg. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat.