Regisztráció

Tanfolyamainkra a regisztráció on-line történik (www.convention.hu).

A jelentkezésekhez minden esetben felhasználói fiók szükséges, amelyet csak egy alkalommal kell feltölteni az Ön személyes adataival, illetve a későbbiekben itt lehetséges az esetleges adatmódosításokat elvégezni! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként ezt hozza létre. A felhasználói profilra az ügyfélazonosítás, a felhasználói műveletek egyszerűsítése valamint a digitális oktatási anyagokhoz kapcsolódó szolgáltatások miatt van szükség.

Mivel minden profil egyedi azonosító adatokat tartalmaz, így más helyett/nevében nem lehetséges a regisztrációt elvégezni, minden jelentkezőnek egyedi, saját profillal kell rendelkezni a sikeres tanfolyam bejelentkezéshez és az akkreditációs pontok jóváírásához.


Regisztrációs díjak

Egyéni jelentkezés – a rendszer automatizálása miatt - bankkártyás fizetés ellenében lehetséges, ahol a számlacímet egyszer tudják megadni, annak módosítására utólagosan sajnos nincs lehetőség.

Azon kedves Partnereink, akik szponzor támogatásával vesznek részt a tanfolyamon, kérem, hogy várják meg a kapcsolattartójuk által átküldésre kerülő, egyedi érvényesítő kódokat tartalmazó vouchereket, és annak birtokában regisztráljanak a rendezvényre. Ebben az esetben az egyedi Voucher kód által kerül kiegyenlítésre a tanfolyam.


A regisztrációs díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2021.05.01-ig
fizetve
2021.05.01.
után fizetve
Részvételi díj az ONLINE tanfolyamra20.000 Ft /fő25.000 Ft /fő
Szakdolgozók részvételi díja az ONLINE tanfolyamra7.000 Ft /fő10.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, rezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok részvételi díja az ONLINE tanfolyamra8.000 Ft /fő11.000 Ft /fő

A „Részvétel a továbbképző tanfolyamon” díj befizetése az alábbiakra jogosít: a programban szereplő időpontokban az ONLIVE előadásokon, valamint a ZOOM kerekasztal megbeszéléseken való részvétel, letölthető pdf programfüzet, akkreditáció, tanfolyam záró online teszt, valamint 2021. június 7-30-a között az előadások korlátozás nélküli ONLINE megtekintése.

Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu). Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény végéig lehetséges, ezt követően nincs lehetőség a részvételre.

A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony.

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja az újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül.

Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

Amennyiben a kártyás fizetési folyamat sikertelen, a visszaigazolást kiküldi a rendszer, azonban a sikeres fizetésig a tanfolyam anyagai nem kerülnek megnyitásra.
Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

Szponzori átvállalás VOUCHER kóddal: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy feltétlenül szükséges cégünk részére a szponzornak ezt írásban jeleznie, hiszen a hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor rendelkeznie kell a résztvevőnek. Az egyéni bankkártyás fizetés helyettesítése miatt hoztuk létre, illetve biztosítjuk a szponzor cégnek a Vouchereket.

A céges igénylést követően a költségátvállalónak küldjük meg a Voucher kódot.

Kérjük, legyenek szívesek megvárni, hogy a kapcsolattartójuk megküldje az egyedi érvényesítő kódot tartalmazó Voucher-t, és annak birtokában regisztráljanak a rendezvényre. Ezt követően van lehetőség az online regisztráció folyamán a kóddal kiegyenlíteni a rendezvény ellenértékét a „KEDVEZMÉNY érvényestésénél”.

Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük, ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolatba szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.

FIGYELEM! BANKKÁRTYÁS FIZETÉS UTÁN AZ UTÓLAGOS VOUCHER BEVÁLTÁS (SZPONZORI TÁMOGATÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE) NEM LEHETSÉGES!


Lemondás, visszafizetés

ONLINE regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. május 1-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetésével lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.