Befizetés, lemondás, visszafizetés

BEFIZETÉS

A, Banki átutalással (egyéni vállalkozás /saját cég): a visszaigazolásban kapott bankszámlaszámra. A közleményben kérjük a rendezvény és a résztvevő nevét feltüntetni a következőképp: rendezvény neve/résztvevő neve. 

Számlát az összeg beérkezését követõen tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Elõzetesen számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.


LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése (annak elküldése után) 2019. április 1-ig lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.

Szálláslemondást 2019. április 1-je után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt.
Köszönjük szíves megértését.

SZÁMLÁZÁS

Regisztrációját követően e-mailen küldjük a visszaigazolást, melyben az utaláshoz szükséges banki adatokat találja. Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről az nkantor@convention.hu címre.
A költségvállalói nyilatkozat elérhető a weboldal bal oldalán található "Letölthető dokumentumok" között.

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs, a fakultatív szolgáltatások valamint szállásdíja cégünk bankszámlájára beérkezik. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban.
Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki. Elektronikus számlát küldünk.t.