Köszöntő

Tesztvizsga

Tisztelt Partnerünk!


Ezúton is köszönjük a nagyszámú részvételt a szeptember 18 - án és 19 - én lebonyolított MAITT 2020 Online Kongresszuson. 

Korábbi tájékoztatásunkkal ellentétben a tanfolyamhoz nem kapcsolódik tesztvizsga.

Üdvözlettel: 
Convention Budapest Kft.


IFrame


„Minden változik, nem azért, hogy ne legyen többé,
hanem azért, hogy az legyen, ami még nem volt.”

Epiktétosz

Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégeink!

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság 48. kongresszusa 2020 szeptember 18-19.-én - több évtizedes története során először - virtuális formában, online kerül megrendezésre. 

A jelenlegi SARS-CoV2 járványhelyzetben az akut betegellátás élvonalában dolgozó szakembereinket legnagyobb számban mozgósító kongresszus megrendezése, a kollégáink és a betegek biztonságát is szem előtt tartva, a megszokott módon nem kivitelezhető biztonsággal. Ugyanakkor az éves továbbképző jellegű előadások megtartása mellett fontos szempont szól: az orvosi szakma tudás-felezési ideje aktuálisan 18-24 hónap körül mozog.

A Tudományos Bizottság az eredeti, számos párhuzamos szekciót felölelő programból egy online közvetítésre alkalmas, színes, döntően az újdonságokra koncentráló, két napos webinar-csokrot állított össze. A program gerincét a hagyományos szintentartó jellegű szekciók képezik, melyeket az aktualitásokat és új kihívásokat bemutató előadások, szekciók színeznek. 

A pándémia nem csak korlátozásokat, de lehetőségeket is teremt. A virtuális kongresszus kapcsán utazás, időveszteség nélkül, kevesebb akadályoztatás mellett, szélesebb körben és egyszerűbben juthatunk az új szakmai információkhoz. Az online kongresszus ingyenes, a részvétel feltétele a társasági tagdíj befizetése. Az éves kongresszus külön vonzerejét adó személyes találkozásra, kikapcsolódásra a megszokott módon feltehetően és remélhetőleg egy év múlva kerülhet majd sor.
Addig is köszönöm kollégáink kitartását és áldozatos munkáját, jó egészséget kívánok és szeretettel várom Önöket szept. 18-19.-én. 


Gál János
A MAITT Elnöke