Regisztráció

FIGYELEM!

A MAITT tagok kedvezményes regisztrációja csak akkor érhető el, ha a társasági tagdíjbefizetés nem mutat elmaradást, ezt a www.convention.hu oldalon indított kongresszusi regisztráció során automatikusan ellenőrizzük. Tagdíj elmaradás esetén kérjük látogasson el a https://maitt.hu weboldalra, jelentkezzen be és bankkártyával rendezze tagdíját, majd kísérelje meg újra az online jelentkezést. Köszönjük megértését!


Egyéni jelentkezés – a rendszer automatizálása miatt - bankkártyás fizetés ellenében lehetséges, ahol a számlacímet egyszer tudják megadni, annak módosítására utólagosan sajnos nincs lehetőség.


Regisztrációs díjak

A jelentkezési díjak az ÁFA-t tartalmazzák!
Orvos, regisztrációja15.000 Ft /fő
Orvos (MAITT tagdíj tartozás nélkül) regisztrációjadíjmentes, de regisztrációhoz kötött
Szakdolgozó, asszisztens regisztrációjadíjmentes, de regisztrációhoz kötött
Egyetemi hallgatók, tényleges nyugdíjas regisztrációjadíjmentes, de regisztrációhoz kötött
Szponzor cégek munkatársainak regisztrációja 15.000 Ft /fő

A regisztrációs díj tartalma

Biztosítjuk az élő videóközvetítésen történő részvételt, valamint az online vizsgázási lehetőséget.


Befizetés, számlázás, lemondás

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu). Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény kezdetéig lehetséges, ezt követően nincs lehetőség a részvételre.
A jelentkezéshez minden esetben felhasználói profil szükséges! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft rendszerében, kérjük első lépésként hozza azt létre.
Profil létrehozásához kattintson ide!


FIZETÉSI MÓDOK

A, Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül.
Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja a újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül.
Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.
KÉRJÜK FOKOZOTTAN SZÍVESKEDJEN ÜGYELNI ARRA, HOGY AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL CSAK A RENDEZVÉNY KEZDETÉIG TÖRTÉNŐ SIKERES FIZETÉS ESETÉN NYÍLIK LEHETŐSÉG!

B, Szponzori átvállalás VOUCHER kóddal.  A Convention Budapest Kft. által szervezett hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor rendelkeznie kell a résztvevőnek, mert a tanfolyam ellenértéke ennek kódnak az aktiválásával kerül kiegyenlítésre.
Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolat szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.

A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony


LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

ONLINE regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2020. augusztus 31-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetésével lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.