Regisztráció

COVID-19 információ
A hatályos rendeletet betartva – amely értelmében zárt térben tartott egyéb rendezvényen létszámtól függetlenül kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött kiskorú vehet részt – kérjük, hogy a helyszíni regisztrációra a védettségi igazolványt és egy fényképes személyazonosító okmányt szíveskedjék elhozni, amelyeket ellenőrzünk és csak érvényes védettségi igazolvány megléte mellett lehet a rendezvényen részt venni. A regisztrációs pultnál karszalagot biztosítunk minden – részvételre jogosult – vendégünk számára, amelyet a rendezvény teljes ideje alatt legyen kedves folyamatosan viselni.


Regisztrációs díjak (Az díjak az ÁFA-t tartalmazzák)

A tudományos program és az összes kísérő rendezvény kizárólag a regisztrációban kapott névkitűzővel és meghívókártyával látogatható, melyhez szíves megértésüket kérjük.

Regisztrációs díjak (ÁFA-t tartalmazzák!2021. 10.18.
előtti jelentkezéssel
2021. 10.18.
utáni jelentkezéssel
Részvételi díj MAKUT tagok részére30.000 Ft /fő42.000 Ft /fő
Részvételi díj nem MAKUT tagok részére42.000 Ft /fő52.000 Ft /fő
Egészségügyi szakdolgozó részvételi díja (elfogadott előadással)díjmentesdíjmentes
Napijegy(csak egyik napra vehető igénybe)15.000 Ft /fő18.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, rezidensek, PhD hallgatók, tényleges nyugdíjasok, szakdolgozók regisztrációs díja (ellátás nélkül)12.000 Ft /fő15.000 Ft /fő
Kísérő regisztrációs díja8.000 Ft /fő10.000 Ft /fő

Regisztrációs díj tartalmazza: névkitűzőt, tudományos programon való részvételt, szakmai kiállítás megtekintését, programfüzetet, kongresszusi táskát, kávészüneti ellátást, amely a számlán külön sorban, bontva 8.300 Ft értékben kerül feltüntetésre.
Napijegy tartalmazza: névkitűzőt, tudományos programon való részvételt, kiállítás megtekintését, programfüzetet. Kreditpontra a napi részvétel nem jogosít.
Kísérők részvételi díjának tartalma: a kiállítás megtekintése, részvétel lehetősége a kongresszus programjain.


Fakultatív ellátások (nem a regisztrációs csomag része, opcionális szolgáltatás)

Regisztrációs díjak (ÁFA-t tartalmazzák!2021. 10.18.
előtti jelentkezéssel
2021. 10.18.
utáni jelentkezéssel
Fakultatív ebéd a szálloda éttermében csütörtökön7.500 Ft /fő7.500 Ft /fő
Nyitófogadás csütörtökön8.000 Ft /fő8.000 Ft /fő
Fakultatív ebéd a szálloda éttermében pénteken7.500 Ft /fő7.500 Ft /fő
Bankett vacsora a szálloda éttermében pénteken9.000 Ft /fő9.000 Ft /fő
Fakultatív ebéd a szálloda éttermében szombaton7.500 Ft /fő7.500 Ft /fő


Szálláslehetőségek (nem a regisztrácós csomag része, opcionális szolgáltatás)

Avar Hotel**** (a rendezvény helyszíne)
Gyöngyös, Parádi út 24, 3232
Egyágyas szoba reggelivel, ÁFA-val29.000 Ft /szoba /éj
Kétágyas szoba reggelivel, ÁFA-val36.000 Ft /szoba /éj

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben szállásdíja 2021. október 18-ig nem kerül kiegyenlítésre, a lefoglalt szállást lemondjuk!


Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), melynek feltétele a felhasználó profil megléte. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak helyszíni regisztrációra van lehetőség!

Fizetési módok

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül.
Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja az újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül. Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni.
Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat.
A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban. Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.
BANKI ÁTUTALÁS: (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.
KÖLTSÉGVÁLLALÓI NYILATKOZAT: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a letölthető dokumentumok között található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.
Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, vagy módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban.
Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki. Lemondás, visszafizetés Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. október 18-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.