Segítség Az Online Tanfolyamhoz

Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez, online teszthez minden esetben felhasználói profil és utána online jelentkezés szükséges. A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.


Élő tanfolyam megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a https://www.convention.hu weboldalon felhasználónevével és jelszavával, majd jelentkezzen a online rendezvényre. Sikeres regisztrációt követően az élő közvetítést, a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videó szekciók” csoportban érheti el, 2021. június 3-án. Az előadásokhoz a videó ablak alatt a „Kérdések és válaszok” menüpontnál kérdéseket lehet intézni melyeket az élő diszkusszió alatt az előadók megválaszolnak.


A tanfolyam rögzített anyagainak utólagos megtekintése

Az élő rendezvény után az előadások és a diszkussziók felvételeit -várhatóan egy héttel a rendezvény lebonyolítása után - közzétesszük 2021. június 30-ig, amelyhez csak azok a felhasználók férnek hozzá akiknek érvényes regisztrációjuk van a rendezvényre.