Köszöntő

Kedves Kollégák!

Az elmúlt időszak új kihívások elé állított bennünket. Nincs lehetőségünk személyes találkozásra, szakmai rendezvényeken történő eszmecserére. Azonban úgy gondoljuk, hogy a Magyar Dermatológiai Társulat hagyományosan júniusban megrendezett Kozmetológia Kongresszusára igény van, várják a kollégák ezt az alkalmat, ahol az aktuális kozmetológiai és esztétikai témákról kaphatnak átfogó képet. Ezért úgy döntöttünk, hogy rendezvényünk idén nem marad el, de tekintettel a körülményekre egy délutáni webinárium keretében szervezzük azt meg 2021.06.03-án, csütörtökön.

A Covid pandémia megváltoztatta a betegellátási rendszert, és ez nagymértékben befolyásolja az esztétikai kezeléseket is. Egyik fő témánk az esztétikai ellátás Covid pandémia alatti aktuális kérdései, sajátságai. Az esztétikai ellátás jogi vetületének problémái mindenkit érintenek és aktualitásuk állandó. Ezért a program második részében ez a téma kerül megbeszélésre a szakma elismert szakembereinek felkért előadásai segítségével. A program harmadik részében kitekintünk a nagyvilágba, külön blokkban tárgyaljuk a legújabb esztétikai, kozmetológiai eljárásokat, kezelési lehetőségeket.

Rendezvényünk az online térben zajlik, mégis szeretnénk bevonni a hallgatóságot, hogy közösen diszkutáljunk, együtt járjuk körbe, és vitassuk meg ezeket a témákat!

Rendezvényünk az MDT tagjai számára díjtalan, de Convention.hu felhasználói profilhoz és online regisztrációhoz kötött.


Prof. Dr. Gyulai Rolland
MDT elnök
Dr. Szabó Éva
MDT főtitkár
az MDT Kozmetológia Szekció elnöke
Prof. Dr. Holló Péter
MDT Rendezvények
Operatív Team vezetője