Regisztráció

Regisztrációs díjak

A regisztrációs díjak az ÁFA-t tartalmazzák!Online regisztrációs díj
Regisztrációs díj 30 éven aluli és nyugdíjas tagok részére 33.020 Ft /fő
Regisztrációs díj 30 év feletti tagok részére45.720 Ft /fő
Regisztrációs díj FOK tagok részére33.020 Ft /fő
Regisztrációs díj nem tagok részére60.960 Ft /fő

Az online részvétel regisztrációs díja tartalmazza: tudományos programon való részvételt, az online programfüzetet és az akkreditált tanfolyam vizsgadíját, az online vizsga lehetőségét 2021. december 31-ig, a rendezvény anyagainak utólagos megtekintését 2022. január 31-ig.


Befizetés

AMENNYIBEN ÖN MÁR RENDELKEZIK KIEGYENLÍTETT REGISZTRÁCIÓVAL, KÉRJÜK LÉPJEN KAPCSOLATBA A MEETINGS & MORE KFT. MUNKATÁRSAIVAL AKIK MEGKÜLDIK AZ ÖN RÉSZÉRE SZEMÉLYES VOUCHER KÓDJÁT, MELY AZ ONLINE RENDEZVÉNYRE TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES!

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás/saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint kérjük cégünk bankszámlájára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a letölthető költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba emailben visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt, illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.
Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak a megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni vagy módosítani nem áll módunkban. Amennyiben a regisztráció során nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a nevére állítjuk ki.

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. december 1-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.