Köszöntő

Kedves Kollégák! 

Konferenciánk címe - Az együttlét örömei - több szinten is értelmezhető.

Régóta várunk már arra, hogy újra együtt lehessünk! A COVID járvány miatt a 2020. évi konferenciánkat nem tudtuk megtartani. Másfél évnyi bezárkózás után – reményeink és terveink szerint – ismét személyesen találkozhatunk. A helyszín szép emlékeket idézhet, hiszen Visegrádon többször rendeztünk már sikeres konferenciákat.

Régóta várunk már arra, hogy újra legyen egy olyan konferencia, ami arról szól, ami gyakran szégyenlősen kimarad szakmai diskurzusokból: a szexualitásról, az együttlét örömeiről. Ez évi konferenciánkat egyaránt jellemzi majd a folytonosság és a megújulás is. Továbbra is foglalkozunk majd a női és a férfi szexuális egészség témakörével, a szexuális zavarok okaival, diagnosztikájával és kezelési lehetőségeikkel, ugyanakkor azzal is, hogy hogyan hatott a pandémia a szexualitásra, és milyen lesz a jövő szexualitása.

Régóta várunk már arra, hogy újra legyen egy olyan fórum, ahol a specializáció helyett az integráció áll a középpontban, ahol legkülönbözőbb területeken dolgozó szakemberek találkozhatnak egymással. Szeretettel várunk tehát orvosokat, pszichológusokat, védőnőket, gyógytornászokat, pedagógusokat - minden szakembert, aki a szexualitás témakörével foglalkozik. Legyünk újra együtt - találkozzunk Visegrádon augusztus 27-28- án!


Dr. Pilling János
a Magyar Szexuális Medicina Társaság elnöke