Regisztráció

A tudományos program és az összes kísérő rendezvény kizárólag a regisztrációban kapott névkitűzővel látogatható. A regisztráció időpontja: 2021. augusztus 27-én 12.00-19.00 között, 2021. augusztus 28- án 08.00-12.00 között.


A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különös tekintettel utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (Kérjük a fenti rendelkezést a *-val jelölt szolgáltatások támogatásánál, figyelembe venni szíveskedjenek.)

Regisztrációs díjak

A regisztrációs díjak Áfa-t tartalmazzák!2021. július 31.
előtti fizetéssel
2021. július 31.
utáni fizetéssel
Részvételi díj 38.000 Ft/fő45.000 Ft/fő
Részvételi díj a MSZMT tagjainak33.000 Ft/fő40.000 Ft/fő
Részvételi díj rezidenseknek és PhD hallgatóknak20.000 Ft/fő25.000 Ft/fő
Részvételi díj egyetemi hallgatóknak10.000 Ft /fő15.000 Ft /fő
Kísérők részvételi díja15.000 Ft/fő20.000 Ft/fő

A részvételi díjak tartalmazzák a konferencia anyagokat, kávészüneteket, a szombati ebédet, de NEM tartalmazzák a pénteki ebéd és péntek esti vacsora költségét. A részvételi díjak 8.300 Ft közvetített étkezést tartalmaznak.
A kísérői részvételi díj a szombati ebédet és a péntek esti vacsorát is tartalmazza, azonban NEM tartalmazza a pénteki ebédet. Kísérő a tudományos programokat és a kiállítást nem látogathatja. A kísérő részvételi díjak 12.000 Ft közvetített étkezést tartalmaznak.

Fakultatív ellátások
(Nem része a regisztrációs csomagnak, opcionálisan rendelhető szolgáltatás)

A regisztrációs díjak ÁFA-t tartalmazzák!2021. július 31.
előtti fizetéssel
2021. július 31.
utáni fizetéssel
Fakultatív ebéd pénteken7.000 Ft/fő 7.000 Ft/fő
Vacsora pénteken9.000 Ft/fő9.000 Ft/fő


Számlázás, befizetés

A regisztráció on-line történik a www.convention.hu oldalon a rendezvény aloldalán, melyhez convention felhasználói fiók szükséges. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Számlát csak a regisztráció során jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani, sztornózni csak adminisztrációs díj ellenében áll módunkban.

Amennyiben a regisztráció során nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki. Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése - annak elküldése után - 2021. július 27-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetése ellenében lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Megértését köszönjük!