Regisztráció

Regisztrációs díjak

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: "Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat."
(Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.)

A jelenlegi kormányhatározat szerint a rendezvényen részt venni, szállást elfoglalni csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet!


2021. október 3-ig
történő befizetéssel
2021. október 3. után
történő befizetéssel
Orvosok regisztrációs díja (35 év alatt)20.000 Ft /fő25.000 Ft /fő
Orvosok regisztrációs díja (35 év felett)30.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
Egészségügyi szakdolgozók regisztrációs díja10.000 Ft /fő15.000 Ft /fő
Kísérők regisztrációs díja8.000 Ft /fő8.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, tényleges nyugdíjasok, rezidensek, Ph.D. hallgatók regisztrációs díja kávészüneti ellátás nélkül3.000 Ft /fő3.000 Ft /fő

Orvosok, egészségügyi szakdolgozók, kísérők regisztrációs díjának befizetése az alábbiakra jogosít:

 • részvétel a szakmai programon,
 • kongresszusi táska, névkitűző, ruhatár,
 • a kiállítás megtekintése,
 • részvétel a nyitókoncerten,
 • kávészüneti ellátás 4 alkalommal a kongresszus ideje alatt. 
  (A kávészüneti ellátás 8.300 HUF/fő értékben a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre)

Egyetemi hallgatók, tényleges nyugdíjasok, rezidensek, Ph.D.-hallgatók regisztrációs díjának befizetése az alábbiakra jogosít:

 • részvétel a szakmai programon,
 • kongresszusi táska, névkitűző, ruhatár,
 • részvétel a nyitókoncerten,
 • a kiállítás megtekintése.

Fakultatív ellátások 

Nem része a regisztrációs csomagnak! Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!


2021. október 3-ig
történő befizetéssel
2021. október 3. után
történő befizetéssel
Kongresszusi ebéd november 3-án, szerdán6.900 Ft /fő6.900 Ft /fő
Kongresszusi ebéd november 4-én, csütörtökön6.900 Ft /fő6.900 Ft /fő
Kongresszusi ebéd november 5-én, pénteken6.900 Ft /fő6.900 Ft /fő
Nyitókoncert november 3-án, szerdáningyenesingyenes
Nyitófogadás november 3-án, szerdán9.000 Ft /fő9.000 Ft /fő
Bankettvacsora november 4-én, csütörtökön12.000 Ft /fő12.000 Ft /fő

Részvételi feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu). Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a weboldalon található költségvállaló nyilatkozatot kérjük, cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. október 3-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetésével lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.