Befizetés, lemondás, visszafizetés

BEFIZETÉS

A, Banki átutalással (egyéni vállalkozás /saját cég): a visszaigazolásban kapott bankszámlaszámra. A közleményben kérjük a rendezvény és a résztvevő nevét feltüntetni a következőképp: rendezvény neve/résztvevő neve. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

C, Bankkártyás fizetés. Csak az online jelentkezéskor használható! Kérjük a online jelentkezéskor a számlaadatokat megadni szíveskedjen. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése (annak elküldése után) 2019. augusztus 10-ig 50%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.

Szálláslemondást 2019. augusztus 10-e után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt. Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát!
Köszönjük.