Köszöntő

Kedves Kollégák!

Az SHIOL Elnöksége, valamint a Convention Budapest Kft. megtette a 2022. évi SHIOL Kongresszus előkészítésének első lépéseit. A kongresszus a járványügyi helyzet miatt online kerül megrendezésre 2022. március 17-19. között. 
A kongresszushoz az előző év gyakorlatához hasonlóan „Didactic Near Live Surgery” is kapcsolódni fog.

A kongresszusra való jelentkezés online történik a www.convention.hu weboldalon, mely 2022. január 20–tól érhető el. (Előzetes felhasználói fiók létrehozása szükséges.) 

A kongresszus fő témája:

  • A cataracta és refraktív sebészeti műtétek szövődményei, azok ellátása és megelőzése

Ezentúl egyéb témában is elfogadunk előadásokat, várjuk előadások és kurzusok bejelentését. Előadás hossza 8 perc, kurzus hossza 60 perc. 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a magyar nyelvű absztrakt mellett angol nyelvű összefoglalót is kérünk. Összefoglalók beküldése: www.convention.hu weboldalon 2022. január 20–tól. (Felhasználói fiók létrehozása szüksége) 

A kongresszus előakkreditált, pontértéke 48. 
A kongresszus a regisztrált részvevők számára június 30-ig visszanézhető lesz, a résztvevő a pontszámot online tesztvizsga kitöltése után kapja meg.

Bővebb információt és segítséget kérhet a Convention Budapest Kft. weboldalán, valamint kérjük, hogy figyelje az SHIOL hivatalos honlapját. 

Szeretnénk egyúttal felhívni az SHIOL tagok figyelmét a 3 000 ft-os éves tagdíj befizetésének esedékességére is.

Reméljük, hogy személyes találkozás nélkül is sikerül hasznos és élvezetes szakmai együttlétet varázsolni a soron következő SHIOL kongresszusból!


Kollegiális üdvözlettel:


Dr. Vámosi Péter
az SHIOL elnöke
Dr. Gyetvai Tamás
az SHIOL titkára