Befizetés, lemondás, visszafizetés

BEFIZETÉS

Regisztrációját és szállásfoglalását azok - banki átutalással vagy bankkártyával történő - befizetését követően tekintjük véglegesnek.
Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban.

Céges támogatás esetén a költségvállaló nyilatkozat használata szükséges. (Előadás / poszter bejelentése esetén a
regisztrációs díjat 4 héttel a rendezvény elõtt kérjük befizetni, a befizetés igazolását kérjük, az irodánkba eljuttatni szíveskedjen! Köszönjük.)


LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése - annak elküldése után – 2019. október 7-ig kötbérmentesen de adminisztrációs díj fizetése ellenében lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Szálláslemondást 2019. szeptember 25-e után nem fogadhatunk el a kötbéres
szerződések miatt.

Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt regisztrációs lap használatát.

Köszönjük.Fizetési módok

A, Banki átutalással (egyéni vállalkozás /saját cég): a visszaigazolásban kapott bankszámlaszámra. A közleményben kérjük a a kapott díjbekérő számát feltüntetni szíveskedjék.
Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerû aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

C, Bankkártyás fizetés (csak az online jelentkezésnél érhető el). Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.